Jas site moi intervencii gi pravev vo Re Medika kaj prof.Dimitrov kako i invitro i sum prezadovolna. No i vo Sistina e dobar Lazareski i New Born- Trajkovski
Со непроодни канали веднаш ќе ти дадат ваучер. Ти треба само хормонски статус,чисти брисеви , ПАП , крвна слика , инфективни скрининзи за двајцата и два спермограми. За лапароскопија јас ти препорачувам Чаир , Др Илиевски
Јас правев лапараскопија во Плодност во Битола и следниот ден ме испуштија за една недела бев сосем ок Инаку и јас имам проблем само кај мене излезе хронично воспаление и двата ми се извадени ради вонматерична бременост и сега спремам документи за ифв
Јас правев во Плодност др.Таше и ептен задоволна, после две год. пак правев ХСГ(неуспешно инвитро) и излегоа проодни канали.
Vi blagodaram na site gospod na pomos da ni e na site...za na privatno laparaskopija mnogu mi e skapo zatoa sakam vo drzavna..a toa vaucerot dali se plaka nesto ili e taka ..
A zasto se pravi laparaskopija koga veke se zapuseni kanalite i edinstvena sansa e samo invitro izvinete taka sto dosagam ama cela sum vo sok celo vreme si placam samo...
Здраво, нема потреба од паника и јас ке одам на лапароскопија тоа значи штом ти се запуштени каналите со Лапараскопија може да дојде до отпушување за да се олесни за по природен пат да можеш да си останеш бремена, потоа ако се воспостави дека нема шанса за отпушување единствена шанса е инвитро
Jas nemam izvestaj so negativna beta zatoa sto ostanav bremena megjutoa za zal go izgubivme i sega sakam za vtor pat da apliciram po istekot na 6 meseci...
воедно јас ке одам во Чаир кај Зоран Илиевски многу пофалби има за него а на приватно ми беше скапо утре имам консултации со него паке се одлучи Немора да оставиш документ и јас имав биохемиска одобруваат се знаештом за 6 месеци пак поднесуваш дека не е успешно ивф
na gak ti preporacuvam kaj dr trajanova da zakazes mene ona mi ja pravese histeroskopijata i i mi otstrani septum I sum prezadovolna od dr
Закажи си кај Илиевски во чаир лапароскопија .И мене ХСГ ми покажа запушени двата канали ама лапараскопија покажа поинаку.Двата канали проодни.Јас правев во Ре-медика ама да знаев колку е добро опремена операционата сала во чаир ќе отидев тамо. Со среќа и без нервози
A od drugite gradovi dali moze da se zakaza kaj ovoj doktor kako na klinika Stvarno li mila moze ova so hcg da pokaze greska...mene mi rekoa deka laparaskopija mora za da se zatvorile tubite i od odozgora za da ne dojdelo do nekoj posledici pri invitro a za prirodno da sum ostanala nemalo sansi...kolko e tamu vo cair laparaskopija i fala ti mnogu...se najubavo..
Мила не се секирај,има шанси хсг то да покаже грешни резултати бидејќи може бо тој момент да си била стегната и течноста да не поминала и затоа се прави лапароскопија,да ти ја види др реалната состојба на каналите и ако се запишени може да ти ги отпушат а ако се во лоша состојба,непроодни или со хидросалпинг најдобро е да ти ги затворат или извадат оти утре при инвитро може да ти направат проблеми и да не ти успее.Опушти се и не се плаши,со лапароскопијата ќе знаеш точно што ти се случува и верувај дека не е ништо страшно ниту болно.Ти пуштам среќа
@Vaki86 Девојкиве веќе ти одговориле.Секако дека можеш да закажеш иако си од друг град.Колку се плаќа не би знаела да ти кажам. А да покаже грешни резултати и те како може,колку само не има на форумов со такво искуство.