Добро е штом расте . Нема правило дека мора да се дуплира . Јас би проверила утре , евентуално во среда пак Можно е при првото испитување на бетата и двете ембриончиња да биле фатени , ама после 2 дена само едно да се имплантирало убаво . И едно нека е ,ама вредно . Нека ти се наполнат рацете
Јас не велам дека нема шанса да си останата бремена. Ама плод во никој случај не може да се види сега . Само тест му е мајката
Фала Бубче...ќе проверам секако...премногу се надевав...ова ептем разочарување ми дојде. Ама има надеж....
Има логика твоето..и јас верувам...ама оваа пуста статистика по интернетов...некако не ми е во прилог....
Уффф....не можам бе некако.... Ај па шо е...то е...за 3-4 дена ќе знам...фала ти женска! Ти посакувам само убајни
Bitno e betata da raste nemora striktno da se duplira proveri ja pak vo sreda bitno e da se duplira okolu 70posto
Фала, дај боже да сум стварно Во авицена правев... Toa citam deka ne mora duplo...ama barem 70 posto za dva dena...a kaj mene e 60 posto vo 3 dena...toa me maci....
Каде го прочита или кој ти кажа дека барем 70%? Дај не им стварај тензии овде на жените да рачунаат 60 ли е 70 ли е процентот
Има и на интернет....секаква статистика и каллулатори.... https://www.momjunction.com/hcg-calculator/ Јас овде читав...и пресметував
Затоа и ти реков да гасиш интернет . Свашта ќе прочиташ . Медицина е ова . Нема правила и проценти тука Чекам уште повисока бета па официјално да упатам честитка
E devojki moi samo sto dobiv. Znaci, utre mi e prv den od menstruacija, neli? Od sreda, fakticki od vtoriot den, pocnuvam so terapija za in vitro. Taka se racuna?