Bravo!!! Preubava pozitivna vest. Cestitiki uste ednas. Jas se obiduvam da gi ignoriram mislite na sekoe bocnuvanje vo stomakot, i na sekoe malo potencijalno simptomce, ama tesko odi Ke pocekam uste malku jas So lesno mila ❤️
Uste edno prasanje samo ♀️ Znam deka simptomite se kaj site razlicni. Ama sepak Dali imase sipmtomi kako pred dobivanje vednas posle transfer pa se do sega, ili pocnaa od pred nekoj den? ❤️
Па не баш веднаш после трансфер, но,брзо после тоа и се ко поинтезивни да беа како што се наближуваше датумот за добивање. После само како тежина некоја, освен терапијата од денес ќе земам и магнезиум со б6 да сум посмирена
Честитки мила,сега биди опуштена и среќна,уживај во најубавиот период што ти следува па здравје за 8-9 месеци со бебенцето да си се галите ♥️
Конечно убава вестРедно беше Мици,со среќа и со здраво живо бебувче во раце за 8 месеци. Јас на ХСГ пред година ипол поминав многу лесно,малце ме пецна кога проби течноста,и не ни помислив на анестезија.Не е страшно ич..
Ее мила 7 години што не се малку веке на цело сум разочарана преку глава ми е од тие болници едни така други вака...
Одлуката е твоја ама зошто да се мачиш,7 години се многу направи си лапароскопија,мислам дека нема да згрешиш.
Devojki, od denes, pa do 10ti juni, kje se bockam so po 3 ampuli merional. Tie se stavaat vo periodot od 7 do 8 navecer, taka? Ili od 7ipol do 8?
Кога ќе каже докторот, тогаш. Некои боцкаат на пример од 15 до 17 часот, така им кажал докторот. Тебе што ти кажаа?