Женички јас закажав за маж ми спермограм во Букурешт, секој ден има термини слободни. Дали важи од таму, за ваучер? На ГАК дури на 26.06 имаше термин, некако касно ми се виде. Ај ве молам пишете ми, ако не важи да го откажам утре упатот. Уште тој документ ми остана за се да комплетурам. Овој пат стварно доста одолговлечив @охриѓанка @mici-22 честиткиии, лесна бременост
Vazi nie lani eden ni bese od tamu dr od gak Ps. CESTTITKI DO IDNITE MAMICKI KONECNO SE RAZUBAVI TEMAVA...
@Alishan30 оти тажна фаца другарке.Ела да те Ајде заедно,мене ке ме фати Јули,ке си праќаме слики од плажи и ке грицкаме лубеница и ананас,а за следно лето ке планираме одмор со бебиња
Готово нема веќе тажни фаци Мене додека ми одобрат и почне процедурата, може и август да ме фати, ама здравје. Ќе биде овој пат. Ти тето, најмногу ќе ме израдуваш одвај чекам да пишеш овде за успешно инвитро и јас че те дружам, ветувам @princess5 само 1 спермограм ќе поднесам, од претходното инвитро имаат два, и сега само 1
Претходниот ми е пред 1 година. Јас знаев дека 1 треба за втор ваучер. Ако грешам нека ме поправи некој
Zdravo devojki.Denes sum mnogu isplasena.Prv den od et Sabajlevo Imam dijarea.Mu pisav na doktortot mi kaza deka analgetici ne se dobri za embrionot.Ve molam za pomos Dali nekoj imal slicna situacija
Па за дијареа не ти ни треба аналгетик . Касни малку леблебија , зрно кафе нешто, кока кола можеш , јаболко или црно чоколадо
Девојки јас имам претчуство дека овие летни месеци ќе имаме многу радосни вести и дека срцата ќе ни се разиграат од среќа што долго ја чекаме.Мораме да бидеме силни и храбри и позитивно да размислуваме оти со тага и стрес ништо нема да направиме.Дај боже се повеќе вака убави вести да читаме со позитивни тестови оти јас секогаш си викам:колку повеќе се израдуваш на туѓата среќа толку поголема среќа за брзо време ќе се врати
И јас имав така дијареа...и сеуште ми е од една до друга екстремност...од запек до дијареа. Без грижи...се ќе е ок! Со среќа и брзо да ти поминат двете недели...