Девојчиња утре сабајле имам пункција...ама многу малку фоликули извадив 3 и сега ми е страв да ме ми прснат и тие пред пункција ... Пуштајте среќа...
Malku se 3,4 dena za kontrola na brisot treba barem edna ned da pomine od pienjeto na zinnat jas gi piev niv za eserihijata I mi pomognaa
Нема да пукнат без гајле. Кога ќе се сетам јас кога одев на пункција како на колење да одев оти ми рекоа дека имам 2 фоликула. После пункцијата тие два дена ми идеше да полудам од двата фоликула оплодени едниот не се развивал добро и остана еден ќе си пукнев. Ама фала му на бога тој еден ембрион сега игра фудбал во мешето на мама. За тоа без грижи и за успех е доволен некогаш и само еден. Ти посакувам среќа и чекаме убави вести
Posto pocnav da go zemam od sinokja, t.e od vtor den na menstruacija, primetuvam deka mi tece krv poobilno
Значи циклусот ти е пообилен ,така ? Ништо страшно , не е од мерионалот тоа . Нормално е некогаш да имаме пообилни ,некогаш послаби циклуси
Општо кај жените е присутен овој феномен или синдром на ладни нозе, ретко кај некоја да се топли. Не се грижи, чорапчиња, затоплување и немаш гајле, а и не е страшно ништо, не е од суштинско значење за успешноста на постапката.
Jas sto povekje citam, tolku mi e poloso. Povekje se stresiram. Zosto da ti puknat pred vreme, ne razbiram!? Od sto zavisi toa? Opusti se, ne misli na nisto. Bolje doktorot da ne kazuva kolku folikuli imas, posto psihicki ni deluva. Ubavo si vikase baba mito pomalku znam, poubavo ziveam.
@Anexy со лесно на пункција.Сите да се оплодат Женски мене следново не ми е јасно.За 10 дена,од 18ти Д.Ц треба да почнам со контрацептиви,Примолут Н,по две дневно,10 дена по ред.Дали ке си добијам циклус на време,или додека ги пијам не може да добијам? И да,овој месец односи строго со заштита нели?
Се согласувам со тебе...Стравот изгледа ми е од премногу читање кој колку ј.к извадил :/ Сепак сум оптимист, па ќе видиме утре
Jas ne ni znaev za ova, bolje da ne procitav. Ti ja pustam seta srekja na ovoj svet I so lesno, bez mislenje, uzhivaj I raduvaj se
Од кога ќе ги завршиш примолутот, би требало да добиеш. Јас еднаш добив и по 3 та таблета, па ги прекинав. Односи со заштита, да. Среќно
Женски имам едно прашање.Правев инвитро по втор пат.Вчера ми беше 10ти ден од трансвер.Да напоменам трансверот беше на 3ти ден.Тестот на 10ти ден од трансфер ми покажа втора бледа линија.Проерив и бета преку крв и ми беше 90 Прашањето ми е како ви се чини?Добра е за тој ден? Многу поздрав до сите
Лелелел не ми се верува.После 5 години ми дојде редот изгледа Само тоа си мислев кој повеќе знае за бројки да ми каже дали е во ред