Devojki jas sum 3 den Imam mnohu losi simptomi povrakane Dijarea i denes pritisok 150 so 110 Mnogu sum razocarana
Вообичаено каков притисок имаш? Се консултира ли со докторот за ова? Можеби си возбудена многу и тоа дополнително ти влијае на притисокот. Треба да дадеш се’ од себе да се смириш и опуштиш. Обавезно консултирај се со докторот, а за опуштање можеш да се напиеш вит. Б6, ама прашај си доктор и за ова, пред било што да се напиеш. Мисли позитивно, пушти си музиче, олабави се и се’ ќе биде ок.
За водени цисти на јајник, мене ме советувале да почекам сами да пукнат, ама ова за матка искрено не сум ни чула дека може да има водени цисти, така да не можам да ти споделам мое искуство. Најдобро да го слушаш докторот, а ако многу се мислиш, можеш да побараш и второ мислење. Исконтактирај го докторот кај што правеше ивф обавезно, јави му се или пиши му порака. Може да ти е од возбуда, но подобро е според симптомите лекарот да процени за што се работи и да ти даде совет. И секако обиди се да се смириш, нека те измасира некој малку, пушти смирувачка музика или што знаеш дека те опушта. Ама на докторот обавезно јави му се. Со среќа!
Voobicaeno mi e visok. Mozebi da e i od patuvanje Avionski patuvav 2 casa Pa mozebi i od toa.No i pred da trgnam isto mnogu mi se povrakase od denes sabajle .Pravev kaj Organdziski .Sega so masaza Malku podobro sum.Ti blagodaram mila Mnogu mi Znaci Sovet
За било каква консултација, барај го докторот и прашај си за се’ што те интересира, немој да си ја стегаш душата. Ти посакувам успех!
Девојки, мојата среќа кратко траеше... После неколку дена од позитивен тест, бетата почна да опаѓа, сега ми е на 13. На ехо нема ништо, ендометриум здебелен, и присутно жолто тело кое е поддржувач на бременост. 19 ти ден од трансфер и сеуште немам ни менструација. Сето ова наведува на можна биохемиска бременост. Ако не ми дојде до Пон, пак бета треба да правам. Ако не е спуштена не се исклучува ни можноста за вонматерична бременост, што доста ме загрижи. Тоа е девојки, се разочарав но и исплакав, мојата досегашна 3 годишна борба продолжува понатака, 4 неуспешни иуи и две ивф, глава горе, со позитивна мисла, собирам сили за следна шанса.
Mila zal mi e dusicke zal mi e mnogu no ne se predavaj sega ispitaj se trombofilija histeroskopija napravi kariotip
Здраво девојки. Имам едно прашање. Утре сабајле имам закажано пункција во 08.30. Вчера пред стоп инекцијата имав благи болки во јајниците, дали не дај боже можеби сум имала предвремена овулација или само трипам? Ви благодарам
Ќе биде следниот обид! Кога ја прекина терапијата? Јас после 4-5 дена од прекината терапија сум добивала. Само со позитивна мисла...и ќе биде. Сега летово одмор малце....и од септември со нови сили!
Жал ми е мила...ама ќе биде следен обид. Побарај консултација со докторот...нека ти каже што сега....генски мутации, кариотип...имате замрзнати?
Ne grizhi se, bolkite se od toa shto ti se zreli folikulite, i jas imav isto bolki. opushti se, doktorite si ja znaat rabotata Inaku prvo ivf ti e?
Zal mi e mila, glavata gore, soberi sili, odmori nekolku meseci i povtorno vo borba, ovoj pat kje uspeesh. Mora da se sluchi, shto e tvoe, kje si dojde.
Да да прво ми е, 27 години сумѓ во Плодност го правам. Сега за сега сум многу задоволна, па ќе видиме ☺️
Nemame zamrznati a imaseme 5 za zamrznuvanje nie misleseme deka od prva ke bide i nema potreba za zmrznuvanje
Неее зошто бе Те гушкам Со нови сили напред и следната шанса ќе биде вистинската Си растат фоликулите, нормално е да имаш болки. Со лесно!
https://cms.mobihealthplus.com/app/...pm8hvYmNXnKmwoZmhllnRwtGadsbUjKCi2drOynNhaHFk Помош за бременост.