Ај Ве молам кажете ми дали некоја имала искуство со резултат од тест за бременост во серум со резултат СЛАБО ПОЗИТИВЕН ТРАГ и совет да се повтори за 2 до 3 дена
Da ne pies aspirin on znae tahikardija da pravi.I.da go kacuva pritisokot Bolkite se od stimulacijata toa e normalno I kolku povekje ima folikuli tolku pogolema e bolkata.odmorisi I so.lesno Duso a toa biohemiska bremenos pod sto se podrazbira?
Фала мила, голема сте поддршка сите, ве гушкам Утре ќе ми биде 5ти ден од прекин на терапија , да почекам да видам Фала Оли, ми значи поддршкава те гушкаммм Фала на советите мила, и во право си за ова
Женски во петокот ни беше пункцијата, 2 извадени и оплодени јајце клетки, но само едно се развива во топ ембрионче Утре одам да си го земам во меше
Одмори и испитај си се што ти кажав мила И јас имав биохемиска бременост и после дојде онаа нормална бременост
Дај Боже да ја имам и јас таа среќа Фала принцес, нека бидат и толку, ќе чекам, само сега ми е битно да ми дојде
Честитки мила. Штотуку ми заврши пункцијата. 6 јајце клетки извадилеутре со господ напред ќе видоме колку се оплодиле
Znaci, imam vodena cista vo matkata, I mi puka vo period na menstruacija. Doktorot mi rece deka ne e istata problem I deka kje ja pukne. E Sega na koj nacin kje ja pukne, toj si znae. Inaku 5 dena primav po 3ampuli Merional, denes I utre prodolzuvam isto po 3 I od denes po edna inekcija Citrotide, 3 dena po red. Jas sum so kratok protocol. Pa do koga kje trae stimulacijava, kje vidime. Se nadevam na najdobroto. Nekoj so slicno iskustvo!?
Дали може високи д димери од 900 после трансфер да се причина за неимплантација? Го прашав Јани ми рече не, ама гледам тука ги спомнувате.
Конкретно , вредноста 900 на д димери не би требало да го спречат ембрионот да се имплантира, но во секој случај требало да се примаат клексани , за евентуално развивање понатаму на плодот /ембрионот . Немој да си ствараш јад на душата , т.е да си мислиш дека ако си примила клексани пред трансферот ќе си имала упсешно ивф
Za mene e prekrasen dr i se naj naj za nego oti imam kerkicka blagodarenie na nego toa e moe licno iskustvo a tvoe e dali ke odes kaj nego i ke prodolzes kaj nego
Јас по првото имав 974 затоа за 2то ифв примав уште пред трансфер и по клексани но ете пак ембриончето не се разви ... јани би требало да знае ... не се мачи така требало да биде
Ne samo prasuvam za ova sto ostanav so plodov nit ugore nit udolu.Veke se ispotresov nikako da se izvrsi cinov samo odlozuvaat