Да да,си сватив сама одкако станав активна на форумов,а докторот ми пишал во извештај виохемиска бременост и немам одговор што се случи со мојата бременост за следен пат да не дојде до истото...секако кај друг доктор. Ви благодарам
исто како @Dance27 презадоволна и од др Илиевски и од цел персонал, ако се одлучиш за Чаир нема да погрешиш,со среќа и лесно
Ме фака паника малку, јас ќе одам кај Младен и ми е страв од анестезијата, добро помина ок се разбуди?
И мене најмногу ми беше страв од анестезија,но имаш и локална од половината надолу ништо не осеќаш,а будна си,но мислам дека така ке ти е понезгодно и постресно бидејќи се ќе гледаш и слушаш. Јас лесно поминав за 20тина мин се разбудив,сеуште бев во сала кога се осестив.Не се плаши не е ништо страшно.
Девојчиња, си го зедов ваучерот , ептен се радувам ,прва радост , нека е со среќа кај сите што се во постапка,да вроди со плод и бебенца да си гушкаме
koga aplicirase? jas seuste cekam na odgovor. Nova sym na forumot, vo idnina ke mi bidete mnogu od korist
Нека е за убаво само Кога ке правиш?Ајде барам друшки @Meckicja ја видов малата,преслатко бебе е,да е жива и здрава
Женички дали некоја се разбира во читање на резултатот. Инаку да напоменам дека спермограмот ни е за ваучер.
Ајде со среќа мила да помине се во најдобар ред да биде успешно. А ние едвај си чекаме да имаме мноооогу другарчиња
Мила јас аплицирав на 09.05, одговорот ми го пратија по маил вчера дека е одобрено и денеска си го подигнав, мислам дека во рок ми одговорија, многу сум среќна,мислев дека ќе ме вратат за дополнување ама сепак мора да се верува и во човечност.Се надевам ти бев од корист,секако си добродојдена да се дружиме и делиме искуства Ви благодарам девојчиња за поддршката, ве гушкам сите
Spermogramot e los i nie imavme takov spermogram i mm piese l karnitin Omega tri 6i 9 od krilovo maslo koenzim q10 vitamin e vitamin od a do z. na centrum I maticen mlec so acerola I polen i propolis I jadese jatki sekojden I moj sovet vi e mt neka ispita tiroidna zlezda i hormoni pred ivf i spermokultura i bris od uretra
Мила,закажав консултации кај Владимир Трајковски во понеделник,чекам да добијам,па ако е се во ред според докторот ќе почнам со следен циклус,ајде да се дружиме .Ти до каде си? Фала миличка, да се врати во живо и здраво бебенце
Ne znam zosto Vi e strav od anestezijata? Jas utre imam punkcija, I ni najmalku ne mi e strav, a imam Mijastenija gravis, so dijagnozu sum, I relaksirana maksimalno. Samo napred zeni I devojki, se kje bide
Со лесно и успех миличка, овој обид да ти биде вистинскиот и успешен за прво бебуле, а да си замрзнете за второ/трето! l:
Има пишувано на форумов за искуства со ивф во Прага ама не се сеќавам кој беше. Ако може да ми пишете во порака.