Hahahq srcka taa me nasmea.Denes nekako tmuren den mi e.Izgleda do vremeto e.Mene maz mi koga ke me prasa so sakas za rodenden da ti poklonam jas velam BEBE.8 godini veke ist podarok baram .No zatoa naredniot rodenden da si slavam so bebusot
Jas denes napraviv mikrobioloski.Za mycoplasma I ureoplazma zamislete plativ 1500den.Oti vo drzavna nemaa reagensi za niv.Denes edna prijatelka isto sprema dokumentI zq preku fond,I mi kaza deka spermogramot so go pravese maz mi ovde vo strumica nema da mu go priznaat.Ama sw iznervirav.A vo petok imame zakazeno vo remedika spermogram I 4D I gotovi sme.Ako e navistina kako so mi kaza ke poludam.Trebq da cekame uste mesec da pomine pa dq napravi spermogram vo nekoja dr boLnica.A bas sme kratki so vremeto.I pap rezultato nena da mi vazi.Aman znaci
Mila, napravi si pap uste utre, sekako imas pravo na eden besplaten godisno. Ke mu kazes na doktorot deka ti e hitno, i na tvoite dokumenti sto gi prakaat ke napisat deka e prioriteten i ke navedat za sto ti e potreben, taka sto za 2 nedeli ke gi imas rezultatite so nov datum koj ke ti vazi 1 godina. Istoto go storiv i jas..
Srcka sega go proveriv. Datum na anaLiza mi pisuva 22.06.2015.Datum na zemanje 13.052015.Se smiriv.Ima vaznost uste.Ispaniciv.Denes se nervirav za toa so spermogramot.
Da srcka.Ne pravele vo drzavna pa maticnio mi kaza za tamu.A bas prasav dqli priznavat rece da nemalo problem. I sega nekolku zeni mi kazuvaat deka ne priznavale.Ke go prasam Petanovski so ke kaze toa.Gabe samo nervozi
@only44you mila zasto vaka pa cela sreka ti ja pustiv I toa rano nasabajle za da moze da stigne do tebe pa zarem nebese dovolno!? Luta sum Ps: fustanot mi e top