Ние баш пред три дена го прашувавме докторот дали смееме и дали е безбедно да одиме на одмор. Ни рече нема проблем доколку е море базени многу не се препорачуваат и да се избегнуваат а солена вода сосема е во ред.
Тие што не се плашат за ништо многу подобро поминуваат. Ние се плашиме за се и сешто, па затоа и овие патишта ги одиме.
Апсолутно нема никаков проблем со бањање во море во било кој месец на бременост. Непрепорачливи се базени и термални извори со многу топла вода.
Tocno,jas sonuvav nokeska eden.me udri nesakajki.u stomak pa se plasAm.nesto da ne mi.napravi na embrionceto,ete I vo sonot ziveam u strav
@eta, баш како што напиша @emkaemka (фала), се купува или ако имаш засадено. Мислам дека има големи, длабоки и жилави корења магдоносот. Дали ќе помине со блендер не сум сигурна, мислам машина за мелење месо од тие старите метални е подобра. @Flower123123 фала ти, ова со увиниот е добра идеја, и бездруго треба да пробам. Со пазење ќе пробаме, или па ќе се ладат само нозе . Здравје, нека излезе другава работа на ред, кај сите, па и кај мене.
Pozdrav do site vo grupava. Sakam da ve zamolam za mislenje i pomos. Posle 3 ne uspesni vestacki oploduvanja kaj ist doktor, bi sakala da razmenam mislenje so drugi doktri, pa me interesira koj doktori bi mi gi preporacile kako postrucni od vasite licni iskustva. Blagodaram
Duso site doktori koi se za,asistirana reprodukcija se uspesni no drug e problemot sto nese fakja eve I jas tri kaj edna doktorka eve tri kaj drug doktor vo sistina problem.e materijalot so koj rabotime I normalno.hormonite eve kaj mene nz denes 13tiden vo pon pravam test pake pisam inace osekjam.menstrualni.bolki so zamrznat materijal ranotime I dobar ishod nema nz
Blagodaram, koja klinika e dr.Popovic? Ti posakuvam uspeh ovoj pat, .....ne e samo toa sto ne se faka , tuku cuvstvuvam deka ne matkaat i so plakanje i so intervencii, edno kazuvat a drugo pravat i na kraj kazuvaat deka se e ok, pa ako e ok togas sto e problemot?
Zenicki, Sega mi se javi embriologot, embrioncinjata se dobri, 3 se, utre vo 12h transfer. Kolku e zakonski da se transferiraat? Moze site tri?
Штом ти е 13-ти ден, и домашен тест ќе ти покаже, ама ако си одлучила да си чекаш до понеделник, можеш и така. Менструалните болки може да бидат знак и на имплантација/рана бременост.
Zavisi od situacijata i problemot za ivf. Kaj pomladi ne preporacuvaat povekje od 2 embriona, ama ako sakas da ti stavat 3 se potpisuva dogovor deka e po tvoja volja i nema problem
I jas toa go velam nesto se desava mladi ste pa terajte davajte pari aj pa ke dojdete ova kako.nekoj biznis da zavladealo po svetov so stvaranje bebinja