Жал ми е мила...одмори малце сега летово и од септември со нови сили. До сега сите ви се во иста клиника? Пробај во друга, плодност викаат дека е добра кога е машки фактор во прашање. Испитувањата сите ги имаш направено? Ако нешто немаш...испитај си летово и од есен со успех! Ќе биде следниот пат...трета среќа! Нема откажување...одмори малце летово и размисли што би сменала....оди слушни и друго мислење... испитувања направи. И со нови сили од септември!
Pa recisi se osven skrien seker koga se toa pravi bi proverila neznam koga treba ako znae nekoja neka pise I genetcski mutacii,kario tip recisi se .blagodaram ke mi.treba dobar odmor od se ova
@Sienna_MK Изгледа и јас ќе те дружам, некаде август ќе ми биде трансферот со замрзнати. Ова лето да ни биде за паметење Среќно!!!
Lele jas denes kejfot si go napraviv na tase mu prativ slika od kerkicka ta mi da vide sto znaci uspesno ivf a posle se vidov so mojot prv maticen ginekolog bevme kaj isti luge na gosti so kerka mi istiot toj gin mi bese kazal koga vrbata ke rode grozde I ti togas ke rodes dete epa nekogas I vrbata raga grozde
On mi vikase oti sum imala uspesno ivf kaj nego a nema vrska bese neuspesno uspesno ivf imav kaj dr trajkovski vo new born klinik
Браво девојче, сега уживај и гали меше, а за две недели да се фалиш со висока бета. Ти посакувам успех!
Жени зошто не сватите дека секој доктор за секој не е добар или лош. За мене Рајко, Петко и Трајко се лоши.а Стево е добар. За вас може обратно.секој нека проба, кај секој може да има и успех и неуспех. По милионити пат истиов муабет, за докториве. А има жени кои се во процедура, бар заради нив припазете.
Така е мила, летото е пред нас, јас денеска се видов со доктор Трајковски, чекам да ми дојде па ќе видиме кога ќе биде најпогодно да се почне со стимулации, со среќа на сите, дај боже сите да успееме!!!
Здраво на сите. Ве читам често и ма сите ви посакувам среќа и успешни инвитра. Се надевам и мене ќе ми се исполни желбата за позитивен тест. Решивме со сопругот да правиме инвитро, најверојатно бо ремедика, па би ве замолила која од вас знае што правела таму или прави таму, да ми каже од прилика колку чини процедурата приватно од прилика? Фала многу
Јави им се, ќе ти кажат. И јас правев таму, ама со ваучер, и за секој е различно ради ситуација. Се најдобро
Здраво жени лавици, јас вчера правев хистероскопија, супер поминав извадени се мали 2полипи и потврдено е дека имам еднорога матка, пола 25мм широка. Сега ги имама сите документи за ваучер, може ли да ми кажете точно како оди процедурата, прочитав дека треба од матичен гинеколог формулар да се пополни некој. Што се однесува до документи имам се. 2инсеминации, хормони, брисеви, хсг, 2спетмиграма, хистероскопија, тест за хив и хепатит. Само дали сега треба дај матичен па после во фонд? Прв пат поднесувам. Ви благодарам
Плус крвна слика, гликемија и седиментација за двајцата, 4Д ехо на матка, и кај гинеколог тој ке ти даде образец за во фонд. Таму и венчаница ви треба
Devojki, od terapija do test dobiv prolutex inekcii po edna vo den, Crinone gel, navecer da go stavam samo, Aspirin nautro, Ciklo Proginova 3*1 I Probiotik