Супер истата ја имав и јас. Дај боже по позитивен тест ке си ја продолжиш истата до 11 недела со среќаа
@Balon4e на здравје трасфер мила Нека ти поминат брзо и мирно деновите до тест,и да не’ израдуваш со висока бета
Amin Gospode, na site, pa I mene A dali e normalno, koga idete vo WC I koga se brisete da imate zolto-kafen iscedok, posle transfer, a I po punkcijata isto. Ova zaboraviv da ve prasam.
Od punkcijata moze za posle transfer nz mozebi od implantacija nesto.se slucuva vrti na doktor obavezno
Да ве прашам дали знаете доколку мајката има прележано сипаници во минато,дали плодот може да фати,или е заштитен од имунитетот од мајата?
Здраво девојки, денес пред два часа ја ставив првата инекција сиперфакт. Малку поткожно има како оток, како течноста уште да е таму. Отприлика како комарец кога ќе те касне и кога ќе се надуе тоа место. Така е и кај вас? Нормално е тоа, нели?
Ништи страшно нормално е... но ако не си ја боцнала 3/4од игличето миже да се појави но ќе го снема... и ајде со лесно од боцки до бебуш
Здраво девојки, нова членка сум. Јас сум со ин витро процедура со замрзнати ембриони. Позитивни тестови од 7 ден по транфер со бластоциста и морула, но на 12 ден по трансфер бетата 29.1 треба за два дена да направам нова бета да видам дали се дуплира. Има ли некоја со слично искуство, а со успешна бременост?
zavrsi i mojata prikazna na 10 to den obilno krvarenje i bolki,napraviv test prvin beta 50 ka ,se cudev kako moze dr duri mi cestitase,no znaev nesto deka ne e vo red na tolku krvarenje i bolki,denes beta 2,5 cel den cekanje na rezultat zasto remedika imase problem so strujata,ideme ponataka
Dusicka bidi silna jas se I plasam da pravam test. Mi potece kafeno pa dva dena krv sega pak nema Nisto 13den.ama nemam sili ni da pravam test ni da odam krv da mi zimat. Prviot pat nekako dobro pominav sega samo mi se place... Se nadevam se ke se srede. Srekno na site
Mene licno mnogu mi pomogna bilnata mesavina od bilnata apeka na Alkaloid Skopje ti davaat 13 vidovi na caevi, sve na prirodna baza, najmnogu ja leci Eserihija coli, a i drugi bakterii sve probav posle poveke od godina dena, edna infekcija lecev, druga zakacuvav, gi izleciv so ovie caevi i Cran Probio kapsulite na HealtAid