Би сакала да замолам да пишувате со кирилица, многу попријатно е за читање. Имаше некаде на форумов упатство што да направите за да ставите кирилица. @kukla21 ти знаеш каде може да видат членките како се подесува кирилица, те молам стави линк.
Главата горе мила, не е сè изгубено, ова најверојатно е биохемиска бременост, следниот пат ќе успееш, верувај дека ќе биде така Направи уште некои дополнителни испитувања доколку немаш идено на Имунологија, Трансфузиологија
Девојки петти ден од трнсфер. Супер се чувствувам, освен стомакот што заболува од пролутексот. 6 јајце клетки извадени, 6 оплодени, 6 блатоцисти пораснати. Две бебиња ставив, 4 замрзнав, со господ напред на сите убавини ви посакувам. Многу сум среќна
Супер... Поубаво не може да биде! Со среќа и те чекаме со многу висока бета! Уживај во овие денови до позитивен тест
Devojki, treti den od transfer, ko tajno da me boli stomakot, dali imam grcevi, dali od transferot sto trpev, posto bev so polna besika, ili samo si tripam deka nesto me boli, hahaha. Tamu mi e pametot. Ili deka dva dena lezev, a jas ne sum ucena Sto mislite vie? Znaci, ne se bolki, kako bolki, ona blago me naboluvaat, ko da me potsetuvaat deka gi imam. Si mislam, mozno e da e od prolutexot. Go osekjam I poduen stomakot, I kako da sum polna gasovi. Dali nekoj imal vakov slucaj?
Исто идентично како тебе, немај гајле лесни болкички и во стомак и во јајници и во желудник. Прво е работено во нас, второ имаме 15538826 милиони хормони во нас, се боцкаме со свашта и ново е за телото. Немај гајле. Бтв и мене во плодност ме оплодија во саботата
Zdravo zenski.Ajde so uspeh i so lesno na site sto ste vo postapka.Jas veke tret den kade sto sum hospitalizirana nikako da bidne srknav veke.Ne reagira bas terapijata nikako da dobijam asalni kontrakcii i poveke da se otvoram. Ova izleze kako deset deca raganje...
Daj boze.Davaat sepcinja za provokacii ama nikako ne reagiram.Te ke me fatat bolki te ke gi snema,ne sum otvorena ludnica....
Здраво женски, дали може да ми пише лп некоја што е на боледување после успешно ивф? Пишав и во друга тема ама не ми одговори никој. Фала унапред