Честитки @Valerie1 да си имаш лесна бременост и со лесно до крај Ајде да ни се множат вака убави вести во темава
@Valerie1 ti cestitam devojko. So lesno neka ti mine celata bremenost. Jas, eve denes 4ti den od transfer, si izlegov da si setkam Super se cuvstvuvam ☺️☺️☺️ @DakaBaby, kako nisto ne osekjase posle transferot, a primase inekcii za smiruvanje na matkata? Me bunis.
И јас трет ден вечерта излегов, избегнувај сонце само. Колку години си? @Valerie1 честитки, сите со убави вести да се радуваме дај боже
Женички и јас денед ги подбесов нашите документи за прв пат, ни кажа максимум за 1месец одговор. Гушки до сите ајде летово нека биде убаво за сите.
Одлично мила, побргу да си го земеш, и мене така ми рекоа и така и бидна, за месец дена.Пиши ни кога ќе го земеш бидејќи многу често слушам дека и по 2-3 месеци чекале, не знам зошто
Со лесно, побрзо да ти го одобрат ваучерот и да си почнеш со постапка, а меѓувреме може да се изненадиш и по природен пат, онака на не сакајќи... Ти посакувам успех!
Девојки сега ми се јавија од њуборн рекоа дека ако дојдат да ги земат ембрионите од турција таму да прават пгд тука ќе се правела пункцијата, ами после траннсферот кога ќе го прават? Зарем може така да ги расшетуваат ембрионите? до кој ден се прави трансфер најкасно? нели на 3- или 5 ден бластоциста? Требало на 5 ден да се прави пгд во мојот случај. Прееска ми се јавија и ми рекоа дека треба да одиме турција со сопругот таму да биде трансферот и пункцијата, и ме збунија.
Ova posleden pat mi.bese 5ti transfer ednaska nemase od 6 in vitra postapka.ovoj pat doktorot odluci pa primam na den.na transfer Atosiban 1600den venski se prima pred transfer polovina cas ja primiv toa bilo matkata dasport e smirena da ne sozdava grcevi (strano telo vnatre e vrateno) I od toa taa sozdava grcevi saka da go isfrli toa sto e vnatre no uterusot e zadebelen od terapijata progesteron.I nie cuvstyvame bolki mene od prethoden.pat sekogas cuvstvuvav bolki nemormalni.na sednuvanje,stanuvanje,sega ne piev nI aspirin.mi smetase I.ne mi.go prepisaa.Mnogu pomogala za implantacija no.na zal.nisto ne ispadna denes 18ti den posle transfer dobiv
Дефинитивно ќе се дружиме јас и ти.И ние сме таму. Јас сум со две инсеминации,а Др ми кажа да поднесам ваучер бидејќи процени дека нема шанси со иуи да настане бременост.
Cestitki devojce za prirodnata bremenost. Balonce jas imav grcevi pa uspesno bese taka sto kaj sekogo ne e isto. Jas zavrsiv konecno sega nov list i so novi sili napred. Ve guskam na site sto mi bevte poddrska.I vi posakuvam bog da ve raduva samo so ubavini. P.s moram nesto kazam sto mi ostavi mnogu dobar vpecatok.Prof Dimitrov e zlato od covek celo vreme stoese na tel.ili idase vo soba samo za bide se kako treba. Znaci sekoja cest za nego....
Мила, те гушкам, машки ја издржа целата ситуација.Ти си силна жена,нов лист ,нов почеток,одмори си го телото и душата и те чекаме да ни пишуваш за новите случувања, ја имаш нашата поддршка
@maremaca29 силно.Храбра си,и следниот обид ке те чека здраво бебче.Ти посакувам многу спокој и сила @Valerie1 лесна бременост @Veki4kaa ке ги замрзнат ембриончињата,немај гајле.Постојат специјални кутии за нивни транспорт.