Ajde mila daj boze da ne izraduvas so visoka beta. Imas dobri znaci koi ukazuvaat na bremenost.I mene kafeto bese prvoto nesto sto mi smetase koga ostav bremena.... Mene @Queen8 me ohrabri da napravam test na 8 mi den od et.I pokaza bleda linija.Taka sto mozes da napravis uste denes domasen test.So sigurnost ke ti pokaze. Ne odobruvaat vaucer so bakteriska vakunoza.Taka da olabavi se i cekaj gi rezultatite ke bide dobro se.
Направи си тест, не се плаши, секако ќе поверуваш и преку крв. Погрешно си ме цитирала, сигурно си сакала друга членка да цитираш.
Papot ti vazi edna godina za dokumenti za vaucer.Jas imam praveno i tri pati vo godinata pap testovi pa nisto ne mi e Inace ì papot i brisevite mora da se cisti vo sprotivno vaucer ne odobruvaat.Pocekaj ke vidis ne se sekiraj ke bide
@Balon4e ајде прави тест - како те трае срце незнам , јас да бев до сега 3 ќе направев , Дај боже позитивен да е
Ajde i jas edvaj cekammmmm Ajde Baloncice mockaj na testot da vidime imam pozitivno pretcustvo @Balon4e
Девојки, кога се почнува со стимулациите треба да се пие изо спорт вода или тоа беше за после вадењето ј.к.? Се сеќавам читав порано овде. Јас денес почнав со фостимон, 3 прашоци и две водички во шприц (мускулно) многу боли
Pregnyl го нема во Бугарија јас пред неколку месеци го барав,и во неколку аптеки самите ми кажаа дека само во Грција може да се најдат.А за другите незнам.
Изо спорт се пие после пункција. И јас боцкав фостимон, прво по 3 потоа по 4 дневно, мускулно, но воопшто немав болка Со среќа нека е, да извадиш мнооогу јајце клетки, за многу дечиња!
Може јас па мн се стегнав, многу боцкања денес ми дојдоа, ај се надевам утре дека нема да боли. Фала ти
Другарки, вчера правев нова бета и испитував ддимери, бетата беше 695, Таше вика близнаци се изгледа. Тоа сум пресреќна ама ддимери 1597 и тие се превисоки, па сеа тоа ме фаќа страв, ми даде уште едни инекции за во рака, Фраксиприне мислам беа, не ме болат ама некоја со слично искуство да ми каже до кога ги примала, мака ми е од толку лекарства. Ви благодарам
Ууухххууу, убава бета, девојче! Дај Боже Таше да е во право па наскоро да не израдуваш со две. Инаку, страв - нестрав, тоа ни е. Сакаме да бидеме мајки, па и боси по огин и срчи ке газиме. Јас немав Фраксипарине,туку Клексан и целата бременост и плус 20 дена по породувње се боцкав - точно 305 инекции!!! Ми беше нелагодно отпрвин, а после без мака сама си ги боцкав. Полека, ке се навикнеш и се ке биде во ред.
Дали е сигурна информацијава околку папот? Јас со години имам хпв и никако да го снема. Меѓудругото имам информација дека даваат ваучери со хпв. :/