Бетата ти е супер, со лесно до пораѓање. А, за д димерите не се секирај, честа е појавата да се покачени во бременоста, ќе си примаш терапија и ќе паднат, ништо страшно. Ќе ги следите секој месец и според тоа докторот ќе ти ја одредува терапијата.
Ke se konsultiras so tvoite doktori.Tie ke ti kazat najdobro. I jas imav XPV virus ama nadvoresen vo vid na bradavici za sreka vnatre nemav nisto.Vo toj period nitu mi dozvoluvaa odnos so maz mi,nitu da ostanam bremena....Toa bese mojot slucaj.... Kaj tebe pak ke ti kazam najdobro e da se konsultiras so tvoite doktori.Tie sto ke ti kazat toa e.... So sreka i so uspeh mila Cestitki devojce...Odlicna beta...So lesno da si ja donodis bremenosta.
Значи незнаеш! И не си имала искуство со неодобрен ваучер поради присутност на хпв така? Затоа во иднина пишувајте констатации и работи кои сте ги искусиле, не мора на секое прашање да се одговори колку да се напише нешто. Се надевам на разбирање и фала ти за одговорот Поздрав,
Devojki moi, jas sabajle, tocno vo 6 I 30h si gi napraviv testovite, dvata ispadnaa negativni. Si vikam:Taka sakal Gospod, protiv nego Nemozam. Tesko mi padna, no se oblekov I otidov da si napravam beta test, kaj tolku macenje, pa za uste edno ispituvanje, kolaj rabota, bar da bidam nacisto. Toa e toa. Vise srece, drugi put!
Heheh ne bi sakala da se kontram,no ti go kazav moeto licno iskustvo.Pozdrav Cekaj da vidime betata.Trebalo da pokaze i na testovite no sepak pisi koga ke ja dobies betata.
Знам точно како ти е сега и како се чуствуваш и колку е тежок овој наш пат , мора да се бориме до крај без откажување, ова се само искушенија не е тоа кога ние сакаме туку кога е пишано
Cestitki i so lesno ❤️ Koj den ti bese koga proveri beta? Mene na 13ti den mibese 644, i uste nemame napraveno eho. Cekame ponedelnik
Inaku betata pomala od 2,se cuv so embriologot I mi rece deka nesto se desavalo, no ne uspealo. A sepak ne e 0! Toa e toa!
Исто на 13ти ден и јас ја испитав, тоа беше втор пат. Првиот пат на 11 ден ја испитав беше околу 270, а вчера 697. Ехо се прави на минимум 1500 бета, рано е не брзај. Мене ништо не ми кажаа за ехо. Кој те води?
Немој да се разочаруваш, што е твое ќе си дојде, тоа е од господ. Главата горе и биди силна. Те гушкам
Zal mi zenska.Bidi jaka,glavata gore i prodolzi ponataka.... Znam deka e tesko,no mora hrabro i so gospod napred naredniot obid da bide uspesen.
Sega kazuvajte koi dokumenti se potrebni za preku fondot? Imam vreme 5 meseci, dodeka si dojde maz mi, no sepak da gi imam vo predvid ☺️! Fala za poddrskata, ve guskam site!
Девојчиња треба да правам амх хормон. Ми кажа Др.Трајковски може и на државно. Дали некој веќе правел? Како оди процедурата, колку се плаќа и на кој оддел е? П.с пишав во соодветната тема ама таму има инфо.само за приватно. Фала виии
Се збореше дека амх ке може да се испитува и на државно но до сега немаше ништо. Дај боже да дозволат. Штом ти рекол Трајковски можеби веке почнале. Консултирај се со својот матичен гинеколог, секако он ке треба да ти даде упат. Нека дозволи веке фондот, да покрива такви скапи испитувања, кога веке знае да дозволи операција за промена на пол, на државен трошок. Нам едвај три ваучери од по 90 000 ден ни одобруваат, а за глупост како што е промена на пол би се издвојила сума од 15 000 евра. Каков апсурд.
Devojki ke ve molam da mi odgovorite na prasanjevo.Koga bi ocekuvala ciklus posle vakov slucaj bidejki krvaranjeto skoro i da go nemam.A denes ima edna nedela od porogajot i kiretazata...
Кога ке добиеш циклус зависи пред се од организмот, како он ке се прилагоди и како ке реагира на новонастанатата состојба. Кај секој е различно. Јас имав две киретажи, моите беа во порана бременост за разлика од кај тебе. Првиот пат добив на 23 ден, а вториот на 45 ден после киретажата. Што ти рече докторот? Обично првиот ден од киретажата го рачунаат како прв ден од циклус.