Не мила,овие дополнителни испитувања од Трансфузиологија и Имунологија нема да ти требаат, само тие што се наведени во листата.
Здраво Феминки дали некоја од вас знае дали оваа седница била состаната комисијата за БПО во фондот. Се јавив минатата недела и ми кажаа дека мојот предмет е за оваа недела, но сеуште немам добоено никакво известување, а денес од фондот никој не креваше слушалка. Ви благодарам
Jas ja prekinam denes terapijata, I se brisam Sega vo WC, I imam kafen, temen iscedok, dali e normalno!? Ili?
После киретажа обично 4-6 недели до првиот циклус, така мене ми кажа гинекологот, сепак кај тебе беше потежок случај бидејќи имаше и породување, можеби и повеќе време ќе помине додека добиеш,му треба време на организмот додека се стабилизира. Мојата киретажа беше на 31.05 и сеуште не сум добила, а еве веќе месец помина.
Друштво бетата растеше до 100 и на крај добив...биохемиска бременост. Така да официјално моето прво ифв е неуспешно. Од понеделник на контрола и ќе видиме што понатака...Да не имате некоја препорака од искуство за неккои испитувања? Може и во лп. Ви благодарам на поддршката... Never give up
Девојки, сакам да ве прашам кога бевте на фостимон и суперфакт ви се скрати ли циклусот? Нормално ли е тоа? Мене ми е 4 ден и веќе завршува, а и претходните денови помалку имаше.
И јас исто како тебе додека примав супрефакт,одвај 3-4 дена и не можам ни да кажам дека крварев, еден ден само можеби и тоа не многу. Го прашав докторот рече дека е сосема нормално така да се случува поради хормонската терапија.
Епа супер, мене вака викенд ме фати и не можев да ја прашам сестрата, знаев дека феминките ќе знаат да кажат
Баш ми е жал Но следниот пат ќе биде како што треба! Невр гив ап! Испитувања трансфузиолошки, Имунологија, кариотип, скриен шеќер, си правела нешто? Што имате досега испитано? Благодарам што пишувате со кирилица.
Zalam.duso I jas toa kiga ke go vidam dva se ezam.a 5 pati do sea go.imam videno.dva.kese nasmee srekjata I na nas.No da prasam dali skrien seker moze bilo.kogaxdase ispita ili strogo.vo menstruacija treba ?