Sega bas se javiv vo MANY mi kazaa za dve nedeli rezultatite. Rezultatot treba da stigni vo Re Medika bidejki od tamu bea isprateni primerocite za ispituvanje Pa ke me izvestat kazaa.
Ke pomine jas so dvete imav krvarenje na pocetok , odmaraj poveke ama ne moras da bides vrzana za krevet 24 casa. Terapija redovno i ke pomine bez nervoza
Денес прашав во ФЗО комисија оваа недела немало да има евентуално и другата поради користење на годишен одмор и покрај тоа тоа што имало голем број на барања,трпение за сите што чекаме
Normalno li E mnogu se plasam celo vreme taka kafeno. Eve sega bev da me6bockat do apteka I odma malku krv mnogu sum isplasena. Gospod site da ne cuva Kako E gospod nikoj ne e sto da pravam. Ubav den na site
Девојки, пиевте ли фемибион 1 за време на стимулации (со фостимон на пр)? Јас последниве 2-3 месеци пиев фемибион 0, и ја прашав сестрата дали да продолжам, ми рече може...ама ми завршија, и ми велат во аптеките дека во мкд нема фемибион нула, само единица. Па сега се мислам дали фемибион 1 да си земам. Поздрав и убав ден! Пазете се од жешкото
Фемибион 1 земи си, тие се пијат пред бременост и во првото тромесечје од бременоста, а можеш да си земеш и Премама, побогати се по состав, единствена разлика е што Фемибион содржи 200 мг метил фолат, ако веќе треба да пиеш метилирана, па нешто да ти значи ова. Но, ако треба да пиеш метил фолат, ќе си го пиеш и посебно и плус некој од пренаталните, по твој избор.
Женички дали за ваучер кога се праќаат документи треба да се прати и крвна група.?Сега баш разговарав со една блиска и ми спомна такво нешто,но на страната на ФЗО не сретнав такво нешто дека треба.