Жени синоќа на гаќичките имав така како розево-кафено ама ептен малку. И толку после немав ништо. И дури сабајле кај 5 ми проби менструацијата убаво. И сега незнам како да рачунам дали вчера ми беше прв ден или денеска за да успитам хормони. Петок да одам што мислите вие?
И јас лежам цело време сега сум 13 недела, под трапија со инекции, вагинални и други апчиња. Црло време сум на боледување дури ми дадоа до 19 август и црло време лежам и јадам во кревет поради крварењето, но бебето е добро и убаво се развива. Не се секирај за крварењето се ќе се среди, само позитивни мисли и се ќе биде во ред. Ти посакувам ср најдобро ❤
Девојки закажав за хсг на 11 јули. Во систина кај Александар Бојаџиев. Ако ми заврши до понеделник ќе ги повторам брисевите, таман во среда стасуваат а хсг-то е четврток. Ама не ми побараа брисеви да носам само седиментација да е 3-4 дена пред хсг направена. И да ви кажам ме страв малце .
Не се плаши не е ништо страшно, и јас правев кај Бојаџиев многу добар доктор Не боли воопшто, барем мене не ме болеше
Немој да се плашиш воопшто, Бојаџиев е супер доктор, имам правено хсг кај него, многу брзо и добро работи, немај гајле за тоа, само можеш да си испиеш некој аналгетик пред снимањето, за да немаш болки, зашто не можеш да знаеш однапред дали ќе ги имаш. За секој случај испиј нешто, можеш Кафетин менструал или вообичаено што ти делува против болки.
Одлична вест мила, со лесно да си ги истераш боцките и да имаш успешна постапка до крај Ќе бидеш со долг протокол? Каде ќе го правиш ин-витрото?
mila ke go pravam vo sistina kaj Popovik, po dolga postapka, veke 10tina dena sum na mikroginon i cekam sleden ciklus , znam deka sme zaedno, ke se druzimeee, prevozbudena sym
Не е битно времето, битно е денот да е третиот... Јас обично одам околу 9-10, порано има повеќе гужви, зависи каде ќе испитуваш.
Само така мила, со позитивна енергија,возбудата само повеќе ќе ти расте и ќе се радуваш за брзо време.Јас веќе сум во постапка кај Владимир Трајковски во Њу Борн,стигнав до пункција,извадивме 4 ј.к од кои 3 се оплодени и сега го исчекувам крајниот резултат до трансфер.