Кажав и претходно, машини за пари се ама и за деца. Ептен му верувам на Таше иако изгледа дека само сака да те откачи, одлично со ја знае работата, уште на трансфер ми рече аууу блатоцисти како од книга, сигурна бременост и така и беше. Господ да го благослови. Неговото го направи, сега чекаме срцева акција и така немаш многу одења (5-6) вкупно. Со лесно мила
Така некако ќе му дојде, ама и јас бев многу кул и опуштена. Верувајте многу значи психата, се е од господ така да само опуштени треба да сме чекам сега срцева акција и да ми олесни скроз, едвај чекам да ве израдувам, иначе немам никаков симптом на бременост а еве петтс недела сум
Психата е многу битен дел, дефинитивно ти помогнало што си била опуштена, многу ми е мило. Ти посакувам и таква релаксирана бременост да имаш до пораѓај.
Супер мила баш се радувам за тебе.Дај боже и мене да ми одобрат па да не треба да губам плус уште три четири месеци со иуи?
Браво мила, те немаше од поодамна на темава, само напред со крената глава до целта! Ти посакувам успех!
Женички многу сум возбудена конечно денес пратив документи за мојот прв ваучер Од фонд ми рекоа дека или денес или утре ќе ги пратат за Ск и обично на две недели имало комисија,но сега бидејќи биле одморите можно било и околу месец дена да бават со одговор. Ми кажаа дека некаде за околу 10тина дена можам да се јавам и да си прашам до каде се стигнати. Но на 15 заминуваме со мм на одмор па ќе се впуштам во релакс и здравје од кога ке се вратиме ќе се јавам да прашам
Искрено долго време ми требаше да се вратам и психички да се опоравам. Чекав момент кога ќе се чуствувам спремна за следни чекори. Коментарот погоре ми беше кога го добив првиот ваучер, сега ја собирам документацијата за вториот ваучер, па здравје боже од Септември ако се биде во ред би сакала да се обидеме повторно. Праќам огромна подршка до сите членови на темава.
Жени и пишав на матичнава дека ми треба и 4д ехо, вика ќе си го направиш таму кај што ќе го правиш инвитрото. а мора ли 4д ехо да има? нели треба само ХСГ? Мене од њуборн ми даде Гуржанова листа што треба и не пишува 4д дека треба нигде.
jas imav samo HSG podneseno. i me vratija za 2D i4D eho taka mi pisuvase vo odgovorot, za da ne te vratta bi te sovetuvala da si napravis, jas pravev Sistina 2500den
Мора и 4д со објаснување за состојбата на матката и на јајниците. Гуржанова нека ти направи. Пишувајте со кирилица.
Ако немаш правено лапаро/хистероскопија, 4д е задолжително за ваучер со опис (објаснување) од докторот.
Мора и 4д јас денес пратив документи,а после неуспешните иуи Трајковски ми направи 4д и ми кажа дека треба да го пратам.Инаку и јас исто пратив ХСГ и хистероскопија но сепак требало и 4д.Подобро направи сега него да го пракаш дополнително и да губеше на време.
И јас да се пофалам, денес бев на контрола и скрининг, конечно хематомот го нема, бебто е добро и убаво се развива. Сега сум 13+1 недела а крварам обилно од 5 недела, цело време лежење во кревет, станување само до тоалет, но денес ептен се израдував Сите кои имаат проблем со крварење не губете надеж се ќе се среди
Abe za kogo kako od sekoj Dr ima I pozitivni I negativni iskustva treba da se odi i da se vidi za mene licno Dr trajkovski e najdobar oti blagodarenie na nego stanav majka i sega imam 7 mesecna kerkicka
Добро де, јас не навредив други доктори, само го пофалив Таше, инаку и Трајковски ми е ептен профи, се мислев помеѓу нив двајца. Ете не сме згрешиле ни двете... Се е од господ
Lelee Fala ti mnogu Fala ti na site so lesno I na nas, eve ke si raskazuvame knigi jas I ti haha da se nasmea malku❤️❤️❤️