Девојчиња, заврши и мојот трансфер, од 3 оплодени ј.к. 2 ембриони се развиле супер и се вратени кај мама на чување Ептен сум среќна што дојдов до трансфер, докторот сакаше еден да замрзнеме а само еден да вратиме ама сепак на крај ги врати и двата Фала ви на поддршката, без вас не би имала мотивација да стигнам до тука , сега следува галкање и уживање до позитивен тест!!! На сите ви посакувам среќа и радости
Браво миличка, ептен ме израдува, уживај си во следните две недели, гали мешко, биди позитивна и верувај во успех! Со лесно да ти поминат деновите, супер ти се погоди, и онака е прежешко, не е за искачање, само за одмор и релаксација! Ти посакувам успех и близначка бета!
Ete i mojata kontrola zavrsi samo sto nemase pregled neznam zasto.Prodolzuvame od septemvri so novo invitro so gospod napred. Poveke folna da primam,rezultatite bea stignati.Za sreka nema nikakvi sindromi.Nesto najverovatno predizvikalo da dojde do toa ,nekoj nadvoresen faktor. Listot se zatvara pa se nadevam naredniot pat ke si imame zdravo i pravo bebe
Супер мила...Дај боже да вроди со плод Те чекаме со убави вести и со едно фото на кое ќе има ll цртички
Со среќа и со лесно! Јади си по две бразилски оревчиња и чекаме да ни се пофалиш со висока бета! Се најдобро!!!
@Sienna_MK, да, и авокадо, кикирики путер, цвекло, протеини (мешунки, пилешко, телешко, јајца, урда, јогурт, домашна супа со домашно мевце по можност...), зрнеста храна, течности, зеленчук, овошје (без ананас), од житарици само интегрални, без бело брашно.
Со среќа мила и со плод да заврши... Уживај во овие две недели, опушти се, мисли позитивно и остани оптимист како и до сега. Те чекаме со убави две цртки за две недели и две бебуши догодина
Фала ви милички мои на сите,срцето ми е полно и мешето,така да си остане до крајот.Ве гушкам сите до една
Superrr srckooo srecno Mila te cekame za dve ned so mnogu visoka beta I so dve bebcinja vo race I grickaj po tri brazilski orevi dnevno I jadi puter od kikiriki
Изгледа кај мене хепатит ц е позитивен... понеделник по 3 пат ќе го испитувам. Со каритипот и ова сега ме докрајчи скроз. Верувајте ми многу сум разочарана
Мила ти пуштам среќа да вроди со плод, од срце ти посакувам полно меше со две срценца, среќно да ми се пофалиш дека си успеала гушки
Девојки еве и јас да се пријавам од вторник почнувам на природен циклус приватно да вадам јајце клетки оплодени ке ги замрзнувам ке ме води Др. Поповиќ па здравје септември закажано е лапаро хистеро па со ивф некаде ноември ке почнам таман ке ми излези ваучерот мислам добро одлучив да имам што повеке ембриончиња
Да него го одбрав, само незнам како им се цените за замрзнување дане имаш инфо?Сакам овој месец и следниот па да видеме дали ке успееме да оплодиме две секако по еден фолекул се вади од циклус.