devojki dali mozi da mi kazite sto sleduva sega na superfakt sum i denes mi dojde sega vo ponedelnik me zakazaa i na telefon mi spomnaa deka bilo mozno da mi zemaat krv , koga ke odam ke dobijam druga terapija ili... ke mi naplatat ili ne?
@S.Snezana da ke ti zemat krv I gledaat na eho, I ke ti kazat koga da pocnes so gonadotropin (fostimon), a suprefaktot si go prodolzuvas do kraj na stimulacijata. I seto ova ti vleguva vo vaucerot koj go imas od fondot znaci doplata nikakva ne ti treba ajde so lesno
Dokumentite i kaj nas na kupce..i ja cekame sreda od sueverie..za so srekno da gi pratime do fondot. I toa e toa,.. ottuka so gospod napred...odbrojuvame denovi.
So sreka mila ajde site koj gi pustil koj ke gi pusta ke imame dosta za zborenje daj boze na site da ni odobrat i da bide se ok posle ke se preflime na drug razgovor jas gi pustiv vo ponedelnikot 7 i cekam i brojam odvaj cekam da se javat
Aiii izgleda site sme opsednati so nekoi dati brojki Nie postapkava ja zapocnavme za nas poseben datum, a si vikame treta sreka ubavo zvuci Ke bide kaj site sto nebilo de
superfact mi dadoa edno sisence od nego imam za bocnanje uste 2 do 3 dena ke treba da si kupam uste edno, ustvari neznam koga e kraj na stimulacija
@S.Snezana od fondot ti sleduvaat dve sisenca suprefakt, tolku I ke ti trebaat. A kraj na stimulacija e 36 casa pred punkcija znaci ke se bockas do kaj 11-12-13 den od ciklus so suprefakt I od 2-3 den od ciklus plus ke ti vklucat fostimon sto I toj ke go primas isto do koga I suprefaktot
Za namaluvanje na FSH I opsto za plodnost. Devojki, site sto pocnuvate vi posakuvam ovoj pat da bide posleden I site so polni race I shiroka nasmevka da si odite doma
bas da vidam dali ke mi go naplatat vtoroto sisence superfakt , prviot pat mi dadoa edno i samo tolku mi sleduvalo taka mi kazaa