Жени хсг-то помина екстра супер! со малку болка, се било во ред Хормоните се добри, само хепатитов ме зезна. Треба во ману да го испитам со PCR метода некоја .
Заборавив да прашам - снимката од ХСГ треба да ја пратам за ваучер или извештајот? Оти нели само една снимка е .
Девојки помина пункцијата за жал не успеавме да извадиме здрава јајце клетка се скршив тешки маки наши.. Издржав болка без анастезија но без успех, за нареден пат ке чекам ваучер вака на природен циклус и докторот кажа нема големи шанси само класично ивф
Многу ми е жал , се натажив ептен. Те молам не се разочарувај. Како сака господ така ќе биде, имаш поддршка од сите нас  главата горе
@Luni гушкам силно,за да бидеш уште посилна Издржи уште малку до ваучер,ке биде успешно следното стимулирано
И јас исто мила..од 2 фоликули ниту една јајце клетка...ама за жал тоа е и нема откажување ќе си ја дочекаме вистинската јајце клетка
Се' се случува во свое време, ете не бил сега моментот. Ќе биде успешно следниот пат, биди силна и праќај документи за ваучер. Што е твое ќе си дојде!