јас правев лапораскопија и хистетоскопија кај д-р младен во чаир и сум презадоволна. имав три исти мислења од матичниот гинеколог, од поповиќ и од лазаревски, сите ми рекоа само д-р младен и не згрешив
јас примав по 1,5 доза 5 дена и 5 дена по два фостимона, со полицистични сум и имав супер резултати. сега ми е втор ден од трансфер и чекам ☺
Devojki posleden pat imav ciklus na 23.05 do 26.05 seuste nemam dobieno napraviv test pred 5 dena negativen izleze. Dosega mi se nema sluceno tolku da mi kasni. Inaku imam neredoven ciklus megutoa dobivam sekoj mesec. Sega mnogu vreme mi kasni. Vi se ima li sluceno toa ve molam za iskustva.
Moze ke prasam da zadovolni se imaat dve deca blagodarenie na Dr stamenov Pisi im na net mislam oti imaat cenovnik oni go vikaat cenozapisnik
Luni i jas imam slab amh imam 36 godini i mi e 0,34 sega odmaram i pijam vitamini pa zdravje od septemvri ke go koristap posledniot vaucer sum go pominala i jas istoto prazen folikul samo imaj verba i ne se nerviraj koga treba da se sluci ke se sluci bremenost jas toa go svativ posle 6 godini borba so neplodnost sega veke ne se nerviram ti preporacuvam i ti istoto da go napravis mlada si a vo kraen slucaj ima i donacija na jajce kletki se ke pomine samo treba trpenie i nadez
@Veki4kaa @Meckicja извинете што се вмешувам дали зборувате за Бугарска ифв установа?Имам слушнато за некоја болница од Бг која е со 99% успешност.Линк или како може да се стапи во контакт со нив дали знаете? Извинете вака што ви се вмешав во разговорот,9год се бориме за бебче па што и да слушнам во врска со тоа ме интересира.Секоја инфо добро би ми дошло
Да има 99% успех не ми е верно, не е возможно. Ама ај и мене ме интересира, можеби имаат подобри ембриолози од нашиве
Незнам мила и мене некако не ми е баш многу верно,но медицината секојдневно напредува,дај боже да е така.Пред некој период на една бугарска тв слушав но касно се бев вклучила и неможев да ја меморирам како се вика болницата а ниту тел број запишав на моменти блокирам.Па сега кога видов дека отворија таков разговор сакав да прашам.Кога човек е на мака во се е спремен да верува и секаде да проба, желбата е поголема и посилна од се за една жена да си роди среќичка
Девојчиња, знаете ли како оди со проверка на бета во градови од внатрешноста (Мак.Брод/Кичево евентуално Прилеп). Најдобро во приватна лабараторија да се оди или?
@Enci200 оди во било која приватна лабораторија,Прилеп и Кичево имаат сигурно избор,за Брод не знам. Клиника со толку висока успешност е апсолутно невозможно да постои,ама верувам дека е висока,не битно колку,Бугарите имаат напредна медицина ко за земја од источен блок.
@dunika фала! Инаку ти како си, почна ли со процедурата? Се сеќавам дека некако во исто време требаше да почнеме? поздрав <3
Супер сум,вчера завршив со боцки,сега во 10 ке ставам стоп-инекција,а во Понеделник сабајле сум на пункција
Јас читав по форуми дека во бугарија многу жени кој имаат ниски резерви на јајце клетки или се во ран климакс одат на хомеопат.Многу се напредни во тој дел имаат доста природни препарати и даваат и доста совети и има успех.
@dunika ти држам среќа, јас исто така минатата недела, примив во 22:00 стоп-инекција и понеделникот беше пункцијата. Сега ми се вратени 2 ембиончиња. Ајде, белки заедно ќе се израдуваме ова лето ))