Жени ни остана уште спермограмот и спермокултура по втор пат што треба да се направи, Е сега имаме упат на 29 само за спермограм на клиника, за спермокултура немаме, дали ќе може таа да ја направи на друго место? а спермограмот на клиника да го направи?
Браво девојче,одлична бројка За едно дефинитивно дека ќе држиш, сега биди си спокојна ќе дојде моментот кога ќе си земеш двечки во мешко останатите ќе те чекаат за втора ,трета рунда.Со лесно мила до крајот,да се радуваме заедно
Zenicki ve molam za odgovor,od domumentite za vo fond imam hsg,laparoskopija i histeroskopija izvrsheni,dali 4D eho e zadolzutelno?
Браво силно девојче! ТИ посакувам од срце! ама од срце се најубаво душоо! Што поскоро да се израдуваш на две цртки! Ти посакувам полно меше и полни раце! Ќе ја држиш таа јајце клетка 2020 сигурна сум! Те гушкам
Јас мислам дека 4Д обавезно бараат. Направи си за најсигурно, за да не те вратат, па да чекаш уште две недели.
@dunika мила, одлична бројка, браво! Сите да се оплодат и барем две во меше да се вратат! Од срце ти посакувам полно меше и полни раце...
Ok fala ti mnogu,a za 2D voopshto ne ni znaev deka treba vo potrebni dokumenti ne vidov deka baraat i toa
Ај кажи ни на си Ајде кажи Мене ми стигна писмо од ФЗО за 2д (кое веќе го имав испратено) и 4д со опис. И извод на венчаните . Накнадно да испратам . Требаше и една порака да им пратам. Полесно пол ќе ми смените отколку ова ...
Mhm ok,fala jas ne sum znaela za za 2D deka treba ne e ni navedeno. Me iznasmea okolu menjanjeto pol ama da bash taka e vo pravo si
Јас трипати поднесував нез 2д и ми одобруваа. Сега можи имат некои измени па да бараат и 2д. И само спермограми имаме доставувано без спермокултура
Девојчиња, сега случајно приметив дека имам Достинекс 5 и 1/2 апченца останато, со рок до 08.2019. Жалам што порано не сум загледала рок па порано да ви јавам, но еве и сега можеби некому ке му завршат работа деновиве и ке му остане некој денар во џеб. Ги подарувам ако некому се потребни, само пишете во лична порака, да не ги замараме другите.