Да додадам... И мажот истовремено може да зема Флуконазол за да не си подаваат кандида. И покрај пробиотици, обавезно и б-комплекс.
Тогаш во ред ти се брисевите. Те прашав зошто антибиотицете можат да дадат лажно негативен резултат ако се пијат кога се земат брисеви.
Јас лани бев на море и закачив вирус, на паднатиот имунитет ми се појави полип на матка од трансфер во септември ми се помести дури за декември...и сега се спремам за инвитро есенва дека ќе одам ќе размислам,а на езеро живеам не бев ниту еднаш...така да ти си го знаеш најдобро организмот
Zenicki jas da spodelam informacija so vas,ako na nekoja i treba da pravi pap moze primerokot da go odnese vo indus medika so prethodno kupen vaucer od 400den.na webklinika.mk Slucajno vcera na net go najdov ova pa utrovo bev kaj niv za da se rasprasham
На клиника папот мислам дека 200 денари ми го наплатија а и посигурни ми се резултатите. Пред некое време читав на форумов, како медицинска сестра изјавува дека во ординацијата во која работела, при вакви попусти примероците не ни ги проверувале, ги фрлале и на пациентите им пишувале негативни резултати. Мислам дека особено пред вештачко оплодување треба да внимаваме каде ги правиме испитувањата. Напоменувам дека ова е само мое мислење.
Mhm,ok pocituvam i drugo mislenje. Jas do sega site pap testovi mi se na klinika praveni no sega za kaddida shto mi pokaza nemozam da cekam mesec dena i zatoa mi e vi plan nekoja privatna i vo predvid mi doagja i ovaa privatna lab.
Пред државна има хемолаб јас таму ги носев плаќав околу 1000 ден готов е за 7 до 10 дена . Лани за резултати од пап од државна еден период имаше доста погрешни и таму има недостаток на кадар а новите се со недоволно искуство ако збориме за квалитет.Најсигурно е во Ману .
Da ne me svatish pogreshno ako se vodime od toa shto sme slushnale eve jas konkretno lani slushnav deka na klinika poradi nedostatok na kadar a preobemna rabota ne gi preglduvale site pap testovi,deneshnicava ni stana takva,nikakva Da znam kade se naogja i ovaa e blizu nea. Kaj niv e 1000den.redovna cena a so kupon 400den.nekoja promocija najverojatno.Za kolku dena se gotovi rezultatite ne prashav
Јас поднесов пап тест со кандида за првото ин витро ама откако користев терапија само бриз ми зема гинекологот за кандида и излезе негативен и им го пратив со другите документи за ваучер и немаше никаков проблем.
Da i mene mi rece maticnata deka nepravele problem za vaucer so kandida,ama ete jas neshto sum se zapnala da proveram pak Da te prasham kolku posle terapija ispita pak pap? Flukonazol treba da se napieme so maz mi po eden i edna vaginaleta kanesten treba da stavam
Чекав ваучер јас во Систина правев ин витро кај Митко Ивановски и пред старт на процедурата пак правев брис и пап може поминаа 2 месеци.
пап само на приватно правам,совет од гинеколог, зошто на клиника еден ги гледа паповите од цела Македонија. Одличен е ама со толкав обем на работа... ама на акција не одам никогаш,баш ради тоа ти што велиш, ги фрлаат и не ги ни гледаат,страшноНе се лажете поготово со гинеколошки зделки на групер.
Jas i moite problemi... Bev na klinika denes na 4D da go imam vo dokumentite za vaucer koga ispadna pregrada 8mm ☹ Dr.rece d gi pratam takvi nareden mesec deka problem nema da imam.Pregrada pod 10mm i nemoralo da se odstranuva no on e odlucen deka histeroskopija ke mi pravi pocetok na septemvri,oktomvri sredina da pravam in vitro. Lani noemvri 18mm ja odstrani,sega eve pak.Mesec juli izgleda mi se povtoruva kako losh period lani vonmatericna,sega eve ova 300problemi Ke ima li kraj
Девојчиња мои, денеска ја слушнав најубавата вест дека сум бремена!!!!Радости и плачење од среќа цел час,не можам уште да поверувам.Денеска правев бета на 14 ден 260,два ембриони вратени на 3 ден На сите ви посакувам од срце да си ја дочекате радоста која јас ја чувствувам,на сите ви посакувам што поскоро да се исчистиме сите од тука.Ве гушкам и јас си ги видов моите две цртички