zeni mojot maticen ginekolog mi vika vo ponedelnik, odnosno na 10ti den od transfer da ispitam beta radi boleduvanjeto. se plasam da ne e rano, da ne se razocaram pred vreme. mislenje?
Друштво,имам бластоциста во меше Од 8 пунктирани јајце клетки,6 се оплодија утредента,а 5 стигнаа до бласто 1 ми вратија,4 замрзнаа. Многу сум среќна и благодарна што стасав до овде. Одам сега да си купам сладолед,да го прелажам емриончево да се вгнезди
Одлично мила, сега само уживај си и галкај го мешето, за две недели да не израдуваш со позитивен тест
Ма и бавно нека минат,само да немам запек од Утрогестанов,најмногу ме нервира Цела постапка тип-топ си помина,и сега олеле мајко со вишок прогестерон.Се опремив со суви сливи,круши и киви Фала на сите женски за убавите мисли
Јас пијам дабростон и баш обратно ми се дешава...ма да јадам мн.лубеница хаххах. И незнам дали има врска што јас сум иуи. Аааа тоа вообичаена појава е со запек? Плис упати ме мене ми е сево ова 1 пат П.с освен позитивни бети несакам ништо др.да чујам во темава
Да @Fillia бар со мојов организам е така.Исто ми се случуваше и за време на инсеминациите. Лубаницата е повеќе диуретик,не е баш лаксатив,ама чим немаш мака е супер.
И Магнезиум помага, ако се појави опстипација. Со суви сливи, компоти, течности и супи, би требало да е ок и да немаш потреба од ништо дополнително.
Само што сакав да пишам за Магнезиум. @dunika Навечер по едно, па сабајле штом ќе отвориш очи, ќе трчаш во вц
Мила, јас го имам истиот проблем, ама ова со суви сливи во чаша со вода, малку да одстојат, тоа ми помага многу, а сега зедов и свежи па ќе видиме. Тоа е голем проблем а не смееме да се напнуваме, само опуштено до целта
I jas radi boluvanje beta proveruvav na 11 den od transfer za zal negativna ....go nosvev predlogot za boluvanje na komisija bez pozitiven test i so namera deka e rano i za tri cetiri dena pak pravev i pak negativen i posle 15 dena jas se vrativ na rabota....odnesi samo predlogot da fatis redot a ako e pozitiven ke go dostavis potoa ...