Da vo pravo si, sprema nivniot standard I ne e tolku skapo,iako znam mnogumina od niv sto idat vo Spanija. Kako I da e najbitno e site da uspeeme vo ovaa makotrpna borba I da stavime ovde status so ubavi vesti. Vi posakuvam prijaten den na site I da citame poveke uspesni storii
Zdravo , stranava ja citam redovno, I nauciv mnogu od Vas.molam za mislenje. pisav pred dva dena , na 30.juli beta mi bese 33.21 denes 67.40. Punkcija na 14.07 a transfeerna 17.
Јас кога купував порано, ми бараа рецепти, зошто хормони, не смееле така да ги дават, иако се на приватно. Не знам сега како е. Ги купувам од Грција, таму се поевтини.
Zdravo sakav sa ve prasam dali ima nekoj so zapuseni kanali desniot mi je skroz zapusen a leviot pri pravenje na hsg malku se otpusil sakam da prasam dali mora da pravam insiminaciji dok Trajkovski mi kaza ne odi odma na in vitro pa se mislam da ne mi pravat nekoj problem vo fond fala vi mnogu
Оди веднаш на ин витро, ке ти дадат ваучер без проблем, штом имаш запушени јајцеводи. Јас сум со истата дијагноза. Добив веднаш ваучер.
Da ve prasam Dali posle testot za bremenost do prva kontrola (Edna nedela) primavte proluteks odnosno ista terapija Kako I po emriotransferot ...