Mila sakam samo da ti posakam uspeh ovoj pat Ne kolku sto znam jas ne se naplaka konsultacija vo new born klinik inace kaj mene se znaese oti ivf ke pravam kaj niv oti i prethodno bevme pacienti na dr trajkovski uste koga bese na gak
Лани прв пат кога отидов пред н година на консултации воопшто не беше во прашање дали ќе се одлучам за нив или не во борн... не се наплаќаше акп сега смениле нешто можеби... но ни по неуспешното ифв не ми наплатија ни ехо иако си прашав сега дали игра улога што веќе сум нивни пациент или не нз... а ваучерот не го оставив кога бев на консултација дури по нова година пред да почнам да се боцкам со упатот од матичен ... со лесно каде и да се одлучите сите што сте со нови ваучери...
Jas odma posle zavtsetok na ciklus nekade 12 ti den. Obicno imam ciklis po edna nedela i taka ispadna i 2d i 4d i kaj mene baraa dopler na matka
Да,тогаш најдобро се гледала внатрешноста на матката. За 2Д ми кажаа некаде 10ден од циклус,пошто ми бараат опис на овариуми па да се видат и фоликулите
Девојки вчера бев на преглед кај Таше на втор ден од циклус излегоа цисти и на двата јајника мислеше да почнам со скратена постапка па се предомисли рече одиме со долга ми даде да пијам Микрогинон по 1 дневно и за 15 дена пак да појдам дали ги имате користено овие таблети
Да, најчесто ги даваат овие контрацептиви кога се оди со долг протокол, а и плус дека докторот видел цисти, најверојатно ти ги има дадено за да ти се одморат јајниците еден циклус и да прснат цистите. Уште подобро е за тебе така. Со лесно и успех!
Jas vo dokumentite za invitro ne podnesov eho 2d.Mi rekoa samo hsg dovolno e.Kaj nas e maski faktor.Moze za toa da me vratat?Dali koga gi primaat dokumentite imaat obvrska da ti kazat ako fali nesto?
Dobar den. Imav 2 et na 24 Juli. I beta ispitana 115 na Avgust 7. Dali e dovolno visoka za 2 embriona? Vi blagodaram...