Уште 5 дена и точно 2 месеци одкога поднесов за ваучер документи значи стварно безобразлук. Ми здосади и чекање, и инвитро и се
Navistina e bezobrazluk. Jas od Maj, de dokumenti nema, de AMH de neznam sto , stresovi so niv, ne bese taka barem jas taka mislam. Ama ne ni preostanuva nisto osven da cekame. Pozdravce
Минатата година за 2 недели одговор. Оваа 2 месеци и нема одговор. Во понеделник да сум ѕвонела пак.аман
Аман бре многу се забави твојот ваучер јас за првиот чекав еден месец а сега септември ке поднесувам за втор... ајдее многу ја завлечиле работата не знаат дека на некои им е скапоцено времето...!?
Неможам да го сватам ова со одморите, ама никако. Тоа ти доаѓа како јас да ги оставам моите пациенти, оти нели на одмор сум. Каде е замената? Нека кажат и летно време да не поднесуваме воопшто за ваучер, и нека не работат. 3 месеци ли се на одмор? Хаос
Ми се иди да им отидам и да ги изедам со заби.. немам таков израз ама вреди да се збори така кога станува збор за нашата држава посебно здравство..
Ama bas taka. Jas odam vo Maj zemam odmor, vo Juli baram neplateno I vikam za mesec dena otprilika ke otpocnam so procedurata, sega pak baram neplateno 4 dena. I mi vika area managerkata, ima I drugi luge koi sakaat da odat na odmor. Moze treba da prioritiziras sto ti e bitno vo zivotot, zasto privatniot zivot e edno a rabotata drugo. Znaci so neserioznosta na fondot, stres so niv a sega stres I na rabota.
@Alishan30 стварно е предолго ова твоево.Гарант им е заташкан негде,ѕвони качи им се на глава. Тоа со одмори не е оправдување,исто како што осигурениците на фондот плаќаат секој месец придонеси,така и они мора да си работат.Македонска работа. Ако имаш можност,договори се со лекарот да почнеш,па да го доставиш ваучерот веднаш штом стигне.Секако ке си со долг протокол нели,бар апчињата за супресија да ги почнеш.Не се нервирај само,блиску си
Ѕвонааам, и за 1 недела пак ми рекоа пак да ѕвонам. Им се качив на глава, но џабе. Докторот не сака без ваучер да почнеме, ете несака иако со долг протокол ќе бидам
Ke bide za brzo ke vidish,ne se nerviraj.Znam mn.nervira chekanjeto no shto mozeme...i nema nikakvo zdosaduvanje i odmiluvanje Ti posakuvam i pushtam mn.mnoooguu srekja
Devojki nisto za solun odam utre Skopje pa ponedelnik sistina samo ve molam kade da najdam smestuvanje a da ne e so enormna cena I da ne e daleku od adzibadem sistina ako znae nekoja od vas neka pisi barem do kaj 30evra da bidi
Веројатно затоа што мислеше дека ваучерот и важи за таму, па побара контакт за да и потврдат, може не веруваше тука што и кажуваа дека не важи. @Nuny соби за една-две вечери имаш и на booking и на аirbnb. Инаку, јас денес добив а пред нареден циклус треба да почнам со долг протокол. Кој ден точно почнувам со терапија? Докторот на минатиот преглед ми рече да појдам на 18ти ден, само не знам дали веднаш се почнува ако може да ми кажете.
И јас сум со долг бев на 2 ден од циклус ми даде Микрогинон таблети да пијам и ми рече по 14 ден да појдам што ќе е следно незнам
Микрогинон мене не ми даде, а баш очекував. Не знам зошто ама ми беше незгодно да прашам верувам тој подобро знае. Може треба да има некакви индикации за да ги дадат тие пред почеток?