Пијте некој подобри витамини за имунитет мислам со подобар квалитет баш како имуностимулатори.Пример бетаглукан, има и таблетки од печурки од фирмата миконутри ги има во аптекиве и баш се против вируси и бактерии.
4д може и тоа за првиот ваучер што сме го подале ако немаме правено интервенции или за хсг то може само да е исто? Есенва очигледно е почеток за многу нас се надевам на мн убави вести за сите...
Здраво. Само да информирам дека Њу борн имаат нови цени. Нестимулираното ивф кое беше 900 еур (претходно беше 600 еур ) сега е 1500 еур (планирано е да се работи само со стимулации) и ги нема оние опции за собирање ембриони.
Јас истото го поднесов и за прв и втор пат за ваучер.За мене пролетта беше успешна после долги 5 год.Но сите ќе успеете,а есента е позната по голем број на трудници.
Сум пишала и погоре можеби и досадна сум но мене ми помогна само чај од диво оригано и матична млеч ни антибиотици ни ништо. 7 месеци пиевме антибиотици и само го намалувавме имунитетот и двајцата дополнително а бактериите се размножуваа. Така да мене ми помогна само чајот во комбинација со матичната млеч. Препорачувам да пробате. Поздрав,
Од пчелар. Но и од аптека да земеш мислам нема да згрешиш, само гледај да има поголема количина м.млеч.
Истото го поминав , по незнам колку испиени антибиотици, бактеријата постојано мутираше од една во друга во трета...цела микробиологија... Моја добра другарка во Словенија специјализ гинекологија. Ме посоветува,Ништо да не пијам, да прекинам со антибиотици. Месец два, третиот направив анализи немав ништо освен кандида албиканс.Така да ,паузирај малку, цревната вагиналната флора , се е нарушено .
Девојки едно инфо од денес за сите кои ќе почнат да собираат документи Железничар немаат реагенски за хив и хепатит... а јавно здравје пролет хив го наплакаат по ново 800ден
Кас цело цреме сум таму и си плаќам посебно стимулации кои најчесто ги немам или се 2 до 3 мерионали и си плаќам пункција па ако има ј.клетка оплодување сњ оди посебно ама ако е стимилиран се вкупно тука некаде е 1500 евра а без стимулации околу 1000 евра
Кога последен пат ти правеле пункција? Едно покачување имаа од јануари сега ова е најново. Само пункција 1300 еур и на нестимулиран циклус а претходно беше 400 еур + 300 еур за оплодување т.е. 700 еур.
Еххх да ти кажам како ми заигра срцето, одма си се замислив со бебче во рацете, дајбоже со божјата сила да стигнеме до таа цел да си имаме живи здрави бебчиња