Ај ве молам уште едно прашање за тие кои правеле хистероскопија во Чаир денес ми се јави сестата и ми рече во Вторник сум ставена но Понеделник до 1 часот да одам за прием .Е сега ме зачуди бидејќи е неработен ден и дали само крв ќе ми земат или ќе ме задржат..колку што ја разбрав сестрата рече дека треба нова лрвна слика бодејќи другата ми е од јуни и е стара
Ке те задржат.Јас пред една година правев во Чаир исто Понеделник ме примија а Вторник ме правеа.Откога ќе те примат си имат протокол ти даваат инструкции до колку да јадеш,пиеш,мерат притисок,температура,крв... Нема врска што е неработен ден,горе на оделение си има дежурни сестри. Со среќа
Среда После интервенцијата остануваш ноќта таму ја поминуваш,па наутро откако ќе помине визита те отпуштаат. Значи Понеделник ако те примат, Вторник те прават а Среда си одиш.Така беше кога мене ме правеа,освен сега ако немаат нешто изменето.
Da mimmi dr.Stojkovska mi rece deka ne bi imalo efekt so podmladuvanje na jajnici a I site drugi opcii ne bi dale rezultat. Fala na site za ubavite zborovi.Jas bi sakala da probam so rejuvinacija na jajnici .Osven pari nemam sto da izgubam.Kolku bi kostalo invitro so donirana jajce kletka.Falaa❤ Dali samo vo Remedika se pravi podmladuvanje na jajnici kaj nas.
Dali nekoj sea odi kaj doktor tase bitola me interesira kakov e pristapot so pacientite di ste zadovolni
Јас колку што знам, само во Ремедика се прави. Имаш досега правено ивф? И од каде е сигурна дека нема да има резултат? Доколку финансиски си во можност, направи прп, но разговарај и со поискусен доктор за ивф од Снеже. Пр. Димитров или Петановски. И тие двајца прават рејувинација.
не се прави таму интервенцијата. јас правев во февруари оваа година, болницата е реновирана, навистина е чисто и персоналот е цело време покрај тебе. јас бев презадоволна
Девојки кој всушност треба да ми потпише дека резултатите ни се слаби и дека секоја наредна инсеминација е само губење време? За да аплицираме за ваучер
Девојки вчера правев пункција на 2 јајце клетки на спонтан циклус...пиев Кломифен. Денеска ми се јавија дека не се оплодиле...прашањето ми е дали имате позитивно искуство со спонтани циклуси...
Девојки можам ли да го користам овој спреј витамин Д три аптекарката ми рече консултирај се со лекар пошто е најдобар од сите јас немам испитано дали ми фали Д три но сакам да внесам
Душичке јас со таков извештај дека со инсеминација нема шанси да се постигне бременост напишано од спец.за ифв (Др што ме води и кој ми правеше иуи) во кој објаснува се и јасно пишува дека треба да се оди со метод ИФВ не го прифатија тоа.Во Јули поднесов со сите уредни резултати што ги бараат,со две направени (неуспешни) и извештајот од Др. Но за жал во Август добив одговор дека не го прифаќаат мислењето од Др и ми побараа да направам уште две. Третата ја направив на 17 Август и повторно неуспешна...сега нареден месец здравје Октомври ќе ја правам и последната,па ќе праќам во фонд... Сепак консултирај се со некој стручен или јави се во фонд
Јас одам во Плодност и сум задоволна од пристапот на сестрите ти објаснуваат се шо како треба ти даваат број на мобилен за контакт можиш да ги прашуваш за се што не ти е јасно во врска со терапијата и за докторот можам да кажам јас имам убо искуство те прегледува ти дава терапија шо треба и тоа е ако се придржувате на тоа што го кажувате не би требало да имаш проблем поздрав
Извини, можеби си пишала претходно, не се сеќавам, дали сте со тежок женски или тежок машки фактор? Само тогаш одобруваат со помалку инсеминации. Дури мислам дека ни мислење за тоа не треба, нека ме поправи некоја ако грешам.
Истата докторка и кажа на членка тука дека е стара (35 години) и дека тоа е тоа. Ете ја има момче членката @NNA
Да имам син 4 и пол месеци ми рече заради годините тогаш 34 моите јајце клетки се слаби и заради тоа имам слаби ембриони. Ви посакувам на сите по едно бебе што поскоро. Поздрав