Јас кај Ивановски 2 ин витра и интервенции и бременост и пораѓај.Ако се одлучам по втор пат пак кај него ќе одам.
Се согласувам со Оли; секој си има различни барања и очекувања од еден доктор. Мене ми го испофалија и Димитров, па јас не бев воодушевена, а познаничка има успешно ивф кај него на 39 години со само една извадена јајце клетка, која се оплоди и фати.
Како што ти кажаа и другите , кај двајцата на разговор па сама ке одлучиш , и јас бев кај Трајковски ми кажа: а да си пробаш уште еднаш кај Митко па после ке видиме , битна е хемијата , оди и сумирај си впечатоци , може ниту еден нема да те бендиса ,среќно каде и да отидеш.
Мамички здраво, ја одмарав 2 месеци малку психички и еве почнав од саботата со терапија за прво инвитро. Се одлучив за кај Органџиски па со господ напред. До 23 септември треба да ги пијам микрогинонот па после со боцкање.
Здраво девојки Едно прашање, дали резултатите од хормонските испитувања треба да бидат од едно место односно од една иста лабараторија ? На пример тсх, фт4, инсулин и пролактин од една лабараторија останатите хормони од друга. Затоа што овие првиве што ги набројав ги проверувам редовно кај ендокринолог и моментално ми се добри резултатите и сега ми е планот само за останатите да одам на 3 ден од циклус во друга лабараторија, државна за да не се изложувам на трошоци... Фала ви.
Dryshtvo da se vi se pofalam,mojot vaucher e odobren se iznaplakav od srekja.E sega dilemata mi e kade da go iskoristam(zakazav konsultacii kaj Dr.Ivanovski) iako mislam deka odma nema da go koristam,ke si dadam odmor malku Ke ve zamolam za pomosh,predlozi,zatoa shto so nikoj dr.od Sistina,Remedika,New Born nemam nikakvo iskustvo
Јас како што ќе го земев ваучерот ама лани и побрзо ги даваа за 2 недели одма почнував со постапка за да избегнам повторно правење на некој анализи,сега е и сезона на вируси ама сепак вие си знаете кога сакате тогаш.
Ne ok si e,prifakjam sovet,sakash da mi kazesh ok mi e planot da odlozam za mesec dena bash radi sezonata na virusi?
Наместо одмор одбери неколку докѕпри направи консултации и кај ке ти се појави дпвербата доктпр шациент таму оди таман месец дена ќе потрошиш за одмор ...
Fala za sovetot mozebi ke odam i kaj nekoj dr.plus.Razmisluvav i kaj dr.Petanovski da odam na konsultacii,no se predomisluvam nekako od se shto citam po forumov. Za mene do sega mn.napravi dr.Tofoski no za in vitro kako shto stojat rabotite na GAK dojdov do zaklucok deka slaba im e lab.za in vitro(od aspekt na strucni lica,aparaturi)
Jas se odluciv za pregled kaj dr Petanovski,zasto samo vo Remedika se pravelo rejuvinacija na jajnici pozz