Моето изгледа со фризура ќе биде Ќе се издржи уште 10 недели до крај леле не ми се верува како вчера да беше трансверот
Jas za enterokokusot piev zinnat I veke nekolku god nemam maki so bakteriite ama I soprugot piese vo isto vreme zinnat iako spermokulturata mu bese uredna
Внучето мое беше со Фризурче така да ќе го почекаме и твојот бебуш па ќе видиме дека киселините се ради тоаајде ќе биде наскоро со лесно да е само мила ќе има тетки феминки
Soprugot vo pocetokot imase bakterija no kaj nego pomina i imame 2 cisti rezultati .Odnosi site ovie meseci so zastita kako pubertetlii .Uste jas da se sredam
Дај Боже да ти помогнат, навистина е многу долг период 10 месеци.Мене докторката покрај антибиотикот ми даде и вагиналети (не ми текнува како и беше точниот назив), а по препорака на членка тука земав и Лактогин. Се надевам ќе се среди сега, ќе пишам пак после следните микробиолошки тестови. Фала ти многу за советите.
Фала Luni на советот. Јас веќе ја имам габата кефир неколку месеци,и ја конзумирам. Во последно време не баш секој ден поради одморите, ама сега ќе почнам задолжително секој ден.Знам дека многу е корисна не само за ова туку и за целиот организам.
Се сеќавам многу добро, колку се грижеше дека само едно ембрионче имаше за ет, па дали ќе се имплантира итн. Па чорапчињата со апликации... Ете, расте во меше сега твоето јуначе! Господ е Голем!
Така е Господ е голем беше едно ама вредно убав јунак на мајка за 2 месеца ќе си се изнагушкаме едвај чекам Денес ни стигна количката па цел ден се вртам околу неа
Мила мило ми е што те читкам одамна не сум те сретнала.И јас имам синче со помош на Ивановски,и ембриологот Билјана(не знам презиме).Ви посакувам на сите бебчиња слатки како бонбончиња.Ве
Хахааа се смеевме уште кога одевме кај него со сопругот, тој ни викаше жена ми почна да се лути, шетаме низ град и ми приоѓаат жени и ми викаат докторе, ова твое дете е. Моето чувство е дека без Др Ивановски немаше да успееме, со ембриологот Анита.
Одамна не сум ја проверила темава. А некако есенва ме потсетува на инвитрото. Ви посакувам на сите успех и тука сум за споделување искуства. Жив здрав синко. Убаво ни ги "зготвија"
Ако се во ред Д димери во бременост и за задржување на плодот важно е активно парцијално протромбинско време,да не доцни многу,ќе нема доволно проток и циркулација до ембрионот.И во тој случај треба клексан.