Mene maticnata chesto mi vika deka si pravam blokada. Fala na odgovorot,najverojatno i jas ke pravam ivf kaj dr.Ivanovski
Мила мене пред пункција естрадиолот ми беше 1760 и извадивме 9 ,а од нив супер ембриончиња 5 од кој едно еве го нанка до мене,а 4 замрзнавме.Ивф ми беше кај Ивановски.Ти посакувам успех
со лесно да си истераш бременоста. Со нетрпение чекав да видам ваква слика од тебе. И на сите останати им посакувам во поскоро време.
Да се соземам и ќе пишам детали. Многу ви благодарам на сите Се изнаплакавме од среќа со мм Само да биде сè во ред...
@Оли честиткиииии мила, и јас се расплакав, од среќа Па какво чудо е ова Колку сум радосна за тебе, заслужуваш девојко, браво. И природно е нели? Бравооо Многу те гушкам
И тоа како.... Честиткиииииии леле ми го разубави денот викендот ми ја врати надежта... со лесно мила за 8-9 месеци полни раце а ние тетки на уште едно (може и 2) сонце... те гушкааааам
Мене на 11 ден ми беше 3200 и се загрижив али гледам дека имало некои и со повисок естрадиол што стигнале до трансфер. Мене може до 14 ден ќе ми се зголеми :/ Ако биде биде ако не нареден месец со замрзнато
Лелееееее,да си ми поблиску со трубачи ке ти дојдев Ах бе Оли За мене вака не се израдував Многу,премногу ми е мило за тебе. Ајјј,какво среќно бебче ке биде со мајка оптимист како тебе Ти посакувам школска бременост,и веќе никакви маки.Вади една висока бета,и елај ни во Труднички што побрзо.
Честитки имај си школска бременост и секако дека ќе биде во ред. Навистина се израдувавме, сега гали мешко и само позитивни мисли
Lele iskerno ama naj iskreno ti kazuvam deka se naeziv i si zaplakav od radost za tebe koga ja vidov slikata shto si ja stavila od testot Chestitki i lesna bremenost ti posakuvam od se ❤