Rano ama mozes preku krv utre, treba da pokaze. Daj boze na arno da e, stiskam palci kade go pravese?
Јас имав кафеав исцедок,кај мене излезе позитивно Се надевам покриена си со прогестеронска терапија,за секој случај
Zdravo devojcinja.Jas snosti si dobiv testov si pokaza pozitiven,preku krv ne proveriv so se sluci nemam ideja....
Можно е да си имала биохемиска бременост. Јас имав така - позитивен тест, мноогу бледа и за ден, два добив. Честа појава е, во повеќето случаи поминува и незабележана.
Тука сум, чекам резултати за хепатитот, денеска се јавив и од денеска или утре конечно ќе добиеле тестови. и се надевам дека нема да имам хепатит Ц
Земам цикло прогинова поради пореметување на циклусот овај месец. Крварам 17 дена од кои 7 обилно а 10дена по некоја капка на секојдневна влошка. На преглед ми рекоа дека гинеколошки проблем немам никаков но пак крварам односно дека уште ќе линее ова. До сега имам испиено 10 бели апчиња, остануваат уште црвените 11. Ве молам за искуства со ваков или сличен проблем? Кога би запрело крварењето и дали после една доза цикло прогинова може да се регулира циклусот?
Zdravo devojki,dali za dobivanje vaucer za invitro preku fond mora da si vo brak so partnerot I sto treba da se odnese od dokumenti pozz
Ние кога ги пративме документите во фонд ни побараа извод од венчани.. Но имам слушнато дека можело и со заверување на нотар (за тие што не се во брак) одат двајцата партнери дават изјава дека сакат заедничко дете по пат на ифв и сетоа тоа заверено го праќаат со останатите документи.Сепак за посигурно јави си се во фонд распрашај се,најточни информации ќе ти дадат...
Treba od notar izjava za vonbracna zaednica. Na bilo koj notar da otodete ke ti ja napishat. Samo toa go podnesuvas so ostanatite dokumenti
Mene dopolnitelni mi bese pobarano od fondot da napravam 3D/4D eho i koga prasav vo Ohrid za da ne odam do Plodnost mi rekoja 21,22 den od menstruacija i deka ke bide preku stomak ne vaginalno, ja prasav sestrata zosto e toa taka i i objasniv deka vo Plodnos me gledaat koga bilo ne mora den mi odgovori deka tie imale nekoe drugo eho, ova bilo od postarite.