Ако е правилен развојот нека е спор не е проблем, јас имам читано дека и до 5 дена трансфер. Не е хипер тоа, опушти се и уживај. Јас колку што знам ГАК не прават ин витро веќе неколку години. Нешто ново си слушнала?
Во која болница сте мене во Плодност по 3 пати ми испитаа прогестерон,естрадиол (Е2) и LH и ништо не платив бев со ваучер вас кои хормони ви ги испитуваа
Во која болница сте мене во Плодност по 3 пати ми испитаа прогестерон,естрадиол (Е2) и LH и ништо не платив бев со ваучер вас кои хормони ви ги испитуваа
Колку ти е вредноста на амх хормонот јас за првото инвитро имав 039 и напишав барање со свои јајни клетки и ми одобрија па за второ ке видеме здравје се молам на бог да ми одобрат со свои.. Ти посакувам среќа
Драга @Luni моето АМХ е 0.25 незнам дали ке ми одобрат. Ова ни е трети пат преку фондот и витинска агонија доживеав од Мај од кога поднесов па до сега. Ми е страв ако се жалам да не ми го укинат и овој ваучер што ми го одобрија за со дониран материјал. Ајде срекичка нека не прати сите тука. Ти посакувам да ти одобрат и да биде онака како што си посакувам. Стиснам палци
Лавици мои дајте предког каде да направам пап за 2 3 дена резултати да имам бидејки од матичнипв крај на октпмври може и ноември да фати а во борн се јавив ми рекоа тек др недела и плус 7 до 10дена се чека... а само тој резултат ми фали да поднесам ваучер ПЛС Хелп
Се вика Биопсија , се наоѓа на Водњанска во уличката кај Зегин. 500 денари беше, јас правев лани, резултат наредниот ден. Само треба твојот матичен да ти земе пап, да го фиксира со алкохол и одма да го однесеш. http://biopsija.com/lokacija/
Можеш кај матичниот, да ти земе брис и да ти наплати приватно (околу 1200 ден е). За 2-3 дена ќе го имаш резултатот.
Прават на ГАК ивф баш сега во септември имале јавна набавка на медиуми и група која чекала за ивф и од октомври ке почнеле со ивф со таа група.
Zenicki ve molam za pomosh,mn.sum zbuneta Vaka vcera bev na konsultacii kaj dr.Ivanoski koj me pregleda,gi razeda dokumentite shto se do.sega sum pravela i oduci da paravime invitro so dolg protokol.Mi kaza da zememam mikroginon od 2-5 den od ciklus,bilo koj od tie denovi da pocnam.Odliciv da bide.od 2 den.E sega gledam vo izveshtajot mi pishal ovunorm,vit.D 2000,methyl folat 1000 i pishuva prekonceptualno.Ne mi e jasno od.koga da pocnam so niv dali zaedno so mikroginonot ili moze i vednash? Izvinete za dolgiot post
Fala ti mnogu,cel den sum na misli. Ti posakuvam i jas srekja i vo brzo vreme zaedno da se pofalime i izraduvame so pozitivna beta Pozdrav
Мила јас правев кај др.Ивановски исто на долг протокол,но другите витамини кај мене беа повеќе,но кај мене,ти си друга приказна сама за тебе.Верувај му на докторот знае што прави,јас имам успешна приказна од него.Со лесно
Fala za odgovorot,daj boze i jas da imam uspeshna prikazna Moze li da.mi kazesh ti od koga pocna da gi piesh dali so mikroginon zaedno,ili pokasno posle punkcija
Devojki od fond mi baraat 3d a has ima prativ 4d. Prasanjeto mi e kade da napravam i kolku ke me cini.
Zenski sakam da ve prasam dali koga ke se dobije ciklus treba da se pije ovunorm ili treba da se prestane dok imam ciklus pa posle pak da gi pijam fala vi mnogu