Добро што им е проблемот не ми е јасно?? Во барана документација пишува 2д и 4д ехо. Го претераа значи!
Јас правев кај мојот матичен гинеколог, не ми бараа ама за секој случај. Не ги зедов рече ке биде зачувано во систем ако ми треба. Така да не платив и незнам колку е. Види со твојот матичен .Поздравче
Devojki koj moze da mi dade mislenje preporaka za da odam na in vitro so 3 inseminacii,mora li toa da e nekoj specijalist od klinika ili? И уште едно прашање .... презимето на лична карта ми е сменето а во фондот и сите испитувања ми се со моминско презиме, ќе ми прават некаков проблем?
Срцка имате ли дијагноза,со проблем ли сте? Мене такво мислење ми даде Др кој ме води,кој ми ги правеше инсеминациите.Јас бев со две иуи,но за жал од фонд не го прифатија неговото мислење и ми побараа да правам уште две...
Мислам дека не треба да ти прават проблем,бидејќи се праќа и извод од венчани а таму пишува и моминско презиме.
Мислам немаш гајле со презимето, матичниот број е тој. Во однос на 3те иуи незнам... во последно време пребираат. Иначе специјалист за ивф треба да го даде мислењето. Поздрав
Девојки ајде помогнете,каде да испитам хив,хпв б и ц за мене и сопругот,железничар немаат реагенси,немаат ни институт за јавно здравје приватно ми е многу скапо 6000 за 2цата. некое друго место што не го знам?
Биохемиска лабараторија, државна болница ЕДИТ. уствари тоа е институт за јавно здравје, ништо имаа пред 2 недели ние правевме. Незнам друго место државно по амбулантиве нема ли ? Да се јавиш кај матичната да прашаш каде на друго место може упат да ти даде..
Нема проблем со презимето и јас така и ваучери и боледувања.Со три инсеминации поднесував за ваучер,зависи од проблемот,јас со еден прооден јајник.
Драги мој виртуелни другарки , од кој добивав совети и мислења , и секогаш сте достапни за одговор дојде мојот ден . Денес ми е 14. ден од ЕТ проверив и бета 551 ми е. И не сум свесна дека ми се исполни оваа желба Ми вратија 2 ембриона . Пред ИВФ правев скречинг . Мојата среќа ја споделувам со Вас и Ви посакувам на сите да ви дојде најбрзо овој ден
Srckaaa mojaaa so lesno da si iznosis. Mnogu se izraduvav od srce daj Boze site vaka da se raduvame.. Informativno : na 3 ili 5ti den imase transfer?
Документите кај Црвен крст, а дополнителни ако бараат (НЕДАЈ БОЖЕ), тогаш се поднесуваат кај улица Македонија. Честитки, баш ми е мило! Со лесно нека е, до крај! П.С. Есенски мешиња да се множат уште!!!