На 3. ден ми беше трансферот. Два ембриона ми вратија, два замрзнавме Фала ти душо да ти се враќа во најбрзо време од срце ти посакувам
Дечки, дали од микрогинонот имавте болки во стомак цел циклус (како на 1 ден од добивање) и дали ви се продолжи времетраењето на циклусот? Мене обично ми трае 4 дена, сеа 6ти ден ми е а ми тече ко лудо и ме боли стомак ко за прв
Здраво феминки...Дали има некој направено ивф со донирани јајце клетки да сподели искуство. Благодарам
На инфективо има термини и по пладне за некој ден резултати даваат со упати од матичните во амбуланта за инфектологија
Ништо од мојот почеток и овој месец, по 4ти пат.. Сега во едниот јајник фоликулот пукна на 23ти ден, во другиот јајник уште расте.. Докторот вика дека е циста, може настанала поради Еутироксот. Некоја со слично искуство? Ми даде еден месец Микрогинон, уште тоа не пиев
Девојчиња мили, ние слушнавме срце, си тупкаше најубаво на цел свет Збунета сум уште, страв ми е, но верувам дека ќе биде сè во ред и понатаму Ви ја посакувам оваа радост на сите, ШТО ПОБРЗО!!! Ви ја пуштам сета среќа на сите и ве влечам за нос!
@Oли нека тупка, јуначето мало. Уживај, нормално е страв да имаш, но труди се да го игнорираш @Lady Leona честитики, имај си лесна бременост, до крај
Јас бев кај докторот да си ги земам резултатите и се запрепастив кога видов дека покрај енетрококус, ми се појавила уште една бактерија клебсиелла. Толку антибиотици, пробиотици испив, пред испитувањето апстиниравме и од секс и пак бактерии.И мене доторот ми даде сега Бетадине вагиналети па да видиме.Те молам извести ме кога ќе имаш резултати.
Те молам кажи ми за Бетадине вагиналетите ги ставаш два пати дневно? навечер и наутро? Јас земав исто Бетадине, 14 вагиналети се во кутивче ама мислам дека докторот ми кажа по една дневно. Незнам дали да почнам по две?
Monka_bonbonka само да ти кажам денес ми стигна чајот. Многу ти благодарам, се надевам ќе има резултати.
Ајдеее со лесно нека е. Баш ми е драго, се надевам ќе има резултат пуштам среќа исто како кај нас!! Се конзумира свежо варен два пати во ден да отстои покриен 15 мин па после цеди и пиј го не наеднаш, туку полека како кафе Чекам убави вести
ццц значи исто како кај нас од антибиотиците поминува една настанува друга, јас тоа касно го сватив. после 7 месеци фрливме и антибиотици и се и само со чајот и матичната млеч теравме. Ќе се средите не се нервирај
Да, да, се слушнав со човекот, многу убаво ми објасни. Фала ти за се, дај Боже и кај двете само убави работи да се случуваат
Баш така. Кај мене не само не поминала едната и покрај Сумамед, Амоксиклав и вагиналети, туку се појавила уште една. Така што сега си имам две
Дајбоже мила фала ти нормално ке се бориме до крај, го молам бог за сите во оваа борба да успееме да стигнеме до бебче
Оффф срцкаа моја виртуелна другарке и јас се возбудив ми беше подршка и знам дека ке мибидеш до крај, ти посакувам среќа до крај те гушкам силно бравооо