Zenata kaj sto idat poplakite ja spomna. Rece...go evidentirame nie sekoj povik, sekoja polaka za koj se odnesuva si ja vnesuvame tabelarno, no toa e se sto mozam do tuka. Za da izleze nekoj na teren potrebno e da se isprati pretstavka i prilozete kon nea fiskalna ili drug dokaz. Samo na toj nacin mozelo da se intervenira od nivna strana.
A inaku Altermon e isto sto I Fostimon, samo vo Grcija go prodavaat pod toa ime, a I momentalno I aptekata vo Sistina go snabduva preku Grcija, inaku od Svajcarska fabrika, I da pobarate Fostimon oni ke vi dadat Altermon, samo razlikata vo cena e od 400-600den. A Merionalot ne e isto sto I Fostimon isto e gonadotropin no ne e cist FSH I pretezno go davale kaj povozrasni zeni.
Samo so mi se javi profesorot.Rece da cekam vaucer pa na in vitro..Rece od minatite rezultati I sega ovie ima podobruvanje.Da prodolzam terapijata.Mi preporaca Prasok kesicka bila nekoja se rastvarala ko sok.Se vika Inofolic mislam pravilno go pisav.Rece go nema ovde samo vo Bugarija.A jqs sum od strumica petric mi e blisko.Poznato li vI e ova?Go ima li nekoja devojka pieno? Mi rece ova ti e super za pred in vitroto.
Se izvinuvam da prasam koj gi ima stavano inekciite gonal f, kade se bockavte vo stomak ili... bidejki eve jas se bockav sega so prvata i sestrata sto me bockase mi rece vo stomak potkozno trebalo
Devojki sega citav za inofolic.Za policisticni jajnici,za insulinska rezistencija,za podobruvanje na jajce kletkite I za hormonalen disbalans.Kako so razbrav ova e dobro.Nemozam da go stavam linkot kaj so citav.Na bugarska stranica e.Koj saka da procita pisete inofolic bg I izleguva I cenata
@Natasa. P Fostimonot isto I Gonalot sodrzat cist FSH, a Merionalot ima FSH no ima i hMG, znaci ne e vo cista forma a ete pozelno bilo da e cist za podobro dejstvo..
nikoj ne go spomnuva PUREGON jas se bockam ima nekoj iskustvo? i da vi kazam denes bev na pregled na desen jajnik imam 7 na lev 12 vo ponedelnk pak treba da odam
@S.Snezana супер снежана ,до каде си со терапијата што примаш,2 пат ли те гледат на ехо а хормони ти испитуваа?
Toa e toa srce.Kako so mi kaza I profesorot predobro nesto.Utre ke probam preku eden prijatel da poracam od bugarija
@only44you hMG-Human Menopausal Gonadotrophin Ili vo prevod deka sostavot e pola FSH a pola LH, epa od plus LH nemalo potreba, sekako ovie za nekoi se preporaclivi, toa dok ke kaze I odredi. Samo deka mislev deka e seedno koi pa dobiv odgovor deka ne e bas bilo koi, imalo I razlicni
Jas invitroto i celi ispituvanja pred toa (4inseminacii) bukvalno se pravev kaj dr.organdziski vo stip,osven 2ot sprermogram vo remedika sto go pravevme.Koga mi pocna procedurata mi naplatija 6000den.participacija i mi dadoa i fiskalna i poveke od taa suma ne ni plativ,eve prvo invitro i uspesno sega si rastime so sinko i se se raduvame na mesko.Jas sum prezadovolna od nivniot odnos kako niven dolgogodisen pacient, ednostavno imam samo pofalni zborovi za niv. Devojki tolku od mene, vi posakuvam na site sto pobrgu da si gi vidite 2te crtki i da si uzivate vo bremenosta, sekoe dobro ,pozz