Фала мила Цела ноќ немам спиено од возбуда и цело време си го погледнувам тестот се плашам да не ја снема цртичката Пред малку бев да проверам бета....нестрпливо чекам резултати
Мила ти ја посакувам целата среќа на овој свет,да си имаш лесна бременост и здравје да се радуваш сп бебче во рака.Се ќе биде во ред,ептен ми е убаво на душава кога читам вакви приказни и знам дека чуда се случуваат само на оние кои веруваат во нив
Девојки-што-се-однесува-до-исхраната-во-двата-ивф-постапки-јадев-од-све-по-малку-и-нормално-колку-што-ми-се-јадеше-не-бев-на-некој-режим-и-првото-ивф-неуспешно-а-второто-успешно.Што-се-однесува-до-мирувањето-мирував-во-двете-ивф-постапки.Честитки-до-новите-позитивни-бети,а-сите-други-да-се-редат.Секое-добро.
А кога спомнувате мирување, што значи тоа? Никаква работа да не се допре по дома? Ниту садови да се измие?
Кај мене последниот пат Лазаревски замина на семинар и не можеше да го изврши трансферот и ме препорача кај една докторка не се секавам како се вика, ама јас побарав кај Поповиќ зошто имав слушнато убави работи. Многу позитивен доктор ама за жал неуспешно заврши. Инаку Лазаревски ме водеше цела постапка.
Здраво на сите, јас имм едно неуспешно ивф во newborn, сега се спремам за второ кај Лазаревски, почнав со имприл и микрогинон, ама муабетот ми е не можам да ги добијам на телефон никако ѕвонам три дена по ред, дали има некој што се спрема за ивф кај нив, и какви искуства имате?
@Dance27 ме расплака, колку убави две црти, жар црвени Ти посакувам најлесна бременост, само позитивни мисли и уживај максимално. По 9 години не да ти е заслужено, препрезаслуженооо Се израдував ко за себе, душички
Фала мила Мм уште од прв ден почна да ме разгалува Сега се молам на Господ да не исчува с бебушот. Дај боже во најскоро и ти ова прекрасно чувство да го осетиш на своја кожа...Ве влечам за носе сите по мене ајде
Здраво извини што се мешам ама мислам дека не е убаво да се менува доктор. Тој што го прави инвитрото ти ја знае цела историја и сигурно ако е првото неуспешно второто ќе го прави со друга постапка или имаш повеќе од 3 инвитра неуспешни па да смениш доктор. Еве пример моето прво беше неуспешно ама јас не кренав раце од докторот. Второто го правев исто кај него но со друга терапија и испадна успешно. Мислам дека поубаво кај еден доктор бидејќи ти го познава организмот. Секако секој си одлучува каде сака ама моето мислење е еден доктор да те води. Ти посакувам успех каде и да се решиш за инвитро
Не да те разгалувааа И јас би те разгалувала, слабост ми се ваквите жени борци, и јас сум една од вас, ама вакви чуда па ептен ме радуваат Дежурна плачка сум ви во групава, ако треба за некој кажете, рак емотивец сум
Ѕвониш кај сестра Анита или на тел на Систина па те поврзуваат?Јас бев минатата недела на преглед как др Лазаревски и знам дека сестрите кажаа дека оваа недела прегледи и интервенции биле лимитирани односно ќе ги примале само ептен итните случаеви а зошто така не знам.Според мене изгледа докт оваа недела е отсутен
Zdravo devojki eve posle sedum napraveni ivf denes imav punkcija na osmo po red ivf.Se nadevam deka ova ke mi bide I posledno I na site ke ni se ispolni najgolemata zelba da staneme majki.Pozz