Фала мила Ајде ве влечам сите до една,а од симптоми само градите ми се тврди ме болат и во пределот на јајниците болка како за добивање.
Izvini ke sakash ki da mi kazesh kolku odmor koristeshe posle transver?Idniot mesec za prv pat ke pravam(se nadevam i posleden) i neznam kolku dena treba da se zemat od rabota,a se vrabotiv pred mesec dena
Eve da spodelam info za suplimentite pri IUI Ili IVF, vo momentov ja citam knigata It starts with the egg. Avtorot Rebecca Fett po struka e biotehnolog/biohemicar i pravi labaratoriski ispituvanja vo oblasta na genetika. 1. 800mg folna kiselina vo aktivna forma (methylfolate) 2. CoQ10 400-600mg vo forma na ubiquinol 3. R-alpha lipoic kiselina 200-300mg 4. Vitamin E barem 200mg 5. Vitamin C 500mg Posle proverka na DHEA-S I testosterone da se zema DHEA 6. Vitamin D 4000-5000 IU dnevno 7. Melatonin 3mg 2-4nedeli pred punkcija na j.k Mnogu vo detalji e objasneto do Koga da se zemaat suplimentite I vo koe vreme a isto ima za maskiot faktor. Koj ima moznost da si ja poraca knigata od Amazon ima Mnogu drugi informacii za celoto IVF
Zdravo devojki,sakav da prasam dali Dr.Jani Angelovski raboti privatno? Vi blagodaram na sekoja informacija
Со среќа нека е..... многу се радувам кога вакви случки се се почести Што е можно по лесно да си поминеш и секако да уживаш во цела љубов што е моментално собрана во една точкичка. П.с Оли стварно има лесна нога(рака) што и да е ... ја пушти среќата и накај темава