da fcera mi bese vtor pat na eho i vtor pat mi ispituvaat hormoni , primam superfakt 0,3 i 2 ampuli puregon. vo ponedelnik mi kaza doktorkata deka ke se namali terapijata
феминки за ин витро требало 4 инсеминации..дали тие што имате поднесено документи знаете колку треба да има поминато од една до друга инсемианција... јас првата ја правев во јуни месец, втората во септември...и сега за третата незнам дали треба еден циклус да почекам или два па на третиот циклус да ја правам.. Докторот ми вели два циклуса да помиант па на третиот ама нели е многу време да се чека....За втората после еден циклус ја направив ми дојде во јули не отидовме, па ми дојде во август на крај и затоа ја правев во септември на почеток..
Dusicke jas koga gi pravev inseminaciite preku eden ciklus mi bea.Imav samo 2 pa odluciv na in vitro privatno da odam
Zdravo, nov sum clen, pozdrav za site stari clenovi. Me interesira dali nekoj moze da spodeli so mene svoe iskustvo so dr Hadzilega od Remedika? Pred kraj na mesec pocnuvam so suprefact od 0.4 mg.
Devojki imav odlicno iznenaduvanje od sabajle!! Mi stigna pismo od fondot so odobren vaucer....soooo happyyyyy
So sreka mila, neka ti e so lesno postapkata i nabrzo da ni gi soopstis dvete crticki Imas li odluceno, kaj koj doktor ke odite?
Pandelce milicko, so srekja sega dusicke....Od srce ti posakuvam sto poskoro da si gi vidis dvete crticki
Jas ne sum zadovolna od nego voopsto, no toa ne znaci deka i ti ke bides nezadovolna. Sekoj si e poseben slucaj.
Bas mi e milo. Sakav da cujam nesto poopsirno za ovoj doktor, pa i jas da odam na eden pregled i konsultacii, zatoa sto skopskite kliniki se preoptovareni so pacienti od Kosovo, pa mnogu se ceka.
Fala vi mnogu na site, Gospod da vi Dade na site 3-4 decinja I postojana nasmevka na lice...na site vi posakuvam da si se izraduvate so bebusi dupli tridupli naednas sto pobrzo I da se smestime vo povesela tema.. Se nadevam I jas ne samo na ll tuku I na bebus- mislam deka zasluzuvam, dosta e bolka!!! Razmisluvam za Plodnost ama I remedika vleguva go igra, vo Dr Simonida imam golema doverba..ke vidime..prvo ke razgovaram so NEA za mislenje.. Ve baknuvam I guskam site silno najsilnooooo..ogromna podrska ste mi.....*
Pa na 1 Septemvri GI pustija od fondot vo sk..znaci za tri nedeli neceli..ajde Mila NE za Pismo za bebus da se falis..
Dali mozes da mi kazes od koi pricini ne si zadovolna? Dali na nesto treba da obrnam vnimanie ili ako e po seriozna pricina da go menuvam?