Fala mnogu.Za postapkata iskreno se nadevam deka ke bide so uspeh. Ova okolu boleduvanjeto veruvam ke mi odobrat 15dena za po transver,a za poveke mislam teshko...mal period sum tamu.Ako treba da ja zrtvuvam rabotata da garant ona ke bide zrtvata. Pozdrav
Fala vi na site za pregratkite mora da se turne denov nekako. Imam edno prasanje. Kade da gi nabavam za soprugov sermatrop alfa tableti. Mora da pocneme itno so niv.
На видеово плачам за паровите што имаат неуспепешно, а после плачам пак за оние што успеале, ама ме погодува и едната и другата ситиација.
Колку што гледам француско производство се. Еве линк што најдов за онлајн купување, но види дали имаат достава до мк. https://www.eurovaistine.lt/sermatrop-alfa-30-tableciu
Грција ги има https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2214995015496302&id=1497582257237585 Пиши им дали ги има поблиску овие се во Атина.Мене ми даваа инфо за во солун. Србија ги нема,незнам за бугарија,и во турција ги има.Провери во Систина аптеката да не ги има.Дона Фарм.
Тогаш ако ги има и во Солун јави се во аптеката во Космос, јас секогаш се јавувам кога имам потреба од нешто и прашувам дали ги имаат а ако можат и ги нарачуваат па ти кажуваат кој ден да одиш да си ги подигнеш. Повели број од аптеката во Косомос 00302310805715 @Lavica2602
Плачев и јас, го ставив за да погледнат и оние кои сега почнуваат со ивф(меѓу кои и јас) да видат како изгледа целата процедура, зборовите на докторот итн.. Извинете ако расипав расположение..
Мила се соживуваме кога гледаме, после се соживуваме со сопствените ситуации, во секој случај е добро да се види, прочита за она што те очекува. Ама никој не може да те подготви како ке се чувствуваш во дадена ситуација, какви емоции ке те превземат ниту пак ти самата, тоа си доаѓа од длабочината на душата. Ајде штом ти е прво ти посакувам и да ти е последно
Fala Monka, sega prasav gi ima vo Dona Farm vo sistina. 3720 mkd, kolku da imate info ako mu treba na nekoj od vas. Pozdrav
Каде да направиме уште еден спермограм? Систина? Колку време се чека резултат и дали треба нешто да носиме документ? Кај Органџиски не ни побараа ништо претходниот пат..
Во Систина се закажува и таму се дава сперма, имаат посебни простории за тоа. Документи не бараат ништо, само податоци земаат од мажот со лична карта. Резултати само за спермограм даваат утредента, а ако правите спермокултура, тогаш за неа резултати по два дена.
Естрадиолот ти е височок доста. За пролактинот и за тироксинот обавезно консултирај се. Какви ти биле претходно овие два хормони?
За тироксинот да околу 2 е пожелно да биде, и естрадиолот височок. А пролактинот не е добар? и мене ми е 17 па затоа прашувам но сепак во граница на референтна вредност ми е. Луни ти со низок амх беше? Како е можно фсх ти е супер, или нема врска тоа ?
Во ремедика да прашаш јави се, мислам истиот ден ни го даваат спермограмот колку што се сеќавам, а спермокултурата по 2 дена.