Честитки душо, немаш појма колку ме израдува. Ми влеа и надеж, зашто јас и ти го имаме истиот проблем. Со лесно сега и гали меше
Векичка многу ми е мило. Те помислив деновиве дека те нема. Уживај и нека ти биде со лесно! Мази се и пази се, заслужи!
Честитки мила, преубава вест . Имај си најлесна бременост. Уживај @Mrava и за тебе честитки и со лесно до крај
Честитки @Veki4kaa !!!! Прекрасна вест ти посакувам лесна бременост, само убави моменти да делите со ангелчето
Честитки за новите бремености, супер да ви минуваат трудничките денови идни мамички Темата само со убави вести да се полни
Честитки и со лесно до крај! Многу се радувам за сите и да знаете само каква надеж носите кон нас ❤ Женички со сите сили до крај и 2019 да ја заокружиме сите со мешиња
Mnogu odamna, ne bev nitu mazena, se najdov vo razgovor so zena koja ima posvoeno dete, no prethodno stignala duri do Amerika na razni ispituvanja. Megu drugoto doktorot i rekol deka debelinata e vazen faktor pri zabremenuvanje osobeno ako masnoto tkivo e koncentrirano na stomakot. E sega velime nekoja zabremenuva so 100 kg, ama zabremenuva prirodno. Sestra mi tri bremenosti isturka so kutija i fazla cigari, zdravi pravi deca, mene doktorot mi veli da gi ostavam. Znaci ne mozeme da se orientirame po drugi sekoja e prikazna za sebe i se ke probuvame. Inaku i mene doktorot mi rece da oslabam ili da ja drzam istata kilaza ama i tuka treba vnimavanje da ne napravis disbalans na hormonite.
Mozes bilo koga da go ispitas bidejki negovata vrednost e konstantna, t.e. ne zavisi od fazata na menstrualniot ciklus
@Veki4kaa пред една недела те помислив... Честитки од се срце! Мирување и радување! Влечете нога со @Mrava и сите во труднички да ве читаме. Мрава, честитки, со лесно и убаво да се истера целатс бременост! @Dance27 честитки, честитки! Животчиња мали
Да не отварам на страната на фзом да барам, знам дека сте информирани.. над 35 години мора да се прават исто 4 инсеминации за одобрување ваучер или не? За пријателка прашувам.