Мене ми имаат одобрено ваучер без ХСГ и без инсеминации, претпоставувам заради тоа што ние сме и со машки фактор, олигоастенотератозооспермија
Devojki ve molam dali mozete da mi kazete za TSH sto treba da pijam da napraem i fondot negativen mi dojde ve molam ako znaete nesto da mi kazete
@Seda12 Не е страшно, ќе го средиш само земи упат за ендокринолог за побрзо да почнеш со терапија. Пред да пратиш во фонд никој не ти ги виде резултатите?
Mi ki gi vide doktor Arijan u tetovo ama nisto strasno mi rece odnesi ki vo fondot i negativen dojde treba da se regulira
Мила и јас вчера имав малку крварење и градите ептен ме болат ќе ми пукнат од микрпгинонот ама ќе стиснам заби уште 9 деба ќе ги пијам
Што те боли? Не разбрав Инекциите ли? Не се ни сеќавам веќе дека нешто ме болело - знам само дека прогестеронските во газ печеа по пола саат после боцкање, а стимулации, мерионали, ништо не ме болело. Нормална инекција
Devojki edno prasanje, posebno do clenkite pusaci, dali gi otkazuvavte cigarite za vreme na stimulacija ili gi namaluvavte na nekolku dnevno?
Јас и не сум баш пушач,знаев со кафе и во друштво чат-пат да запалам,во просек кутија-две месечно ке речам,но пред постапка неколку месеци немав запалено. Зависи од тебе и твојата волја,за цигарите е докажано дека ги намалуваат шансите за имплантација и до 50%.