@eta,iskreno imam odeno i vo sistina na eho pregled i vo remedika, i ne sum zadovolna kako pacient,sekoj si ima svoe mislenje za nekoj doktor-jas nemam dobro mislenje-kaj dr.stole organdziski sum edno 4 godini,uste ne bev mazena koga si odev 2 pati vo godinata na pregledi i sum prezadovolna-bukvalno samo pofalni zborovi za nego i daj boze na site da im go ispolni sonot da stanat roditeli od 1obid kako i jas
Jas prvo aplicirav so edna insemenacija bidejki ispolnuvav drugi uslovi za da mi odobrat in vitro no tie pak mi pobaraa cetiri insemenacii na sekoi dva meseci-bese navedeno.Zatoa jas gi pravev preku eden ciklus.
Nema uff..kako ufff...ajde samo pozitivno,so ubavi misli I veke zcrtanata cel da se ispolni..se ke projde brzo i bezbolno koga sakas nesto premnogu.. Ajde so lesno mila...
Женчиња, јас од котрацепцијата, поточно од Микрогинонот имам чувство дека секој момент ке експлодирам...Толку сум надуена, толку непокретна, толку имам апетит за јадење , што ова веке не се издржува и неподносливо е... А треба да ги пијам до 30-ти Септември
Леле кукле, толку ми е тешкоооооо.... Стомакот од што ми е огромно надуван , не можам панталоните да си ги закопчам
не ми збори за микрогинонот ,јас имам уште 5 апчиња и вчера пак ми се појави темно кафеав исцедок и како ,,праталчиња мали " а минатиот месец не ми ни дојде ке видиме шо ке каже на ова докторот ,има ли некој со ваков случај пишете
Јас "добив" кога ги прекинав. Ама добиеното беше мн оскудно и некако темно, скоро црно што не ми се веруваше дека е добиено. Докторот ми кажа нормално било тоа бидејќи естрогените биле мн ниски и не дозволуцале да се формира ендометриум, кој впрочем се чисти со типично менструално крварење. Немој да очекуваш баш свежа крв какп во другите регуларни циклуси!
Jas koga go procitav upatstvoto na jasmin,kosa mi se krena,se i sesto pisuva,a sto e razlikata pomegu jasmin i mikroginonot?