Зависи како ќе најдеш доктор(професор) да ти напише што точно да испиташ,инаку во лабараторија одма си завршуваш работа,во принцип брзо одат работите.
Моите се од 120мг ама не се сеќавам на цената ниту на овие ниту на тие од 100мг, знам само дека овие беа поисплатливи дека се 60 во пакување од по 120мг, а другите од 100мг беа по 30 капсули, а скоро исто цена беа.
Zdravo devojki eve denes zavrsi i mojot transfer vrateni se dve embrioncinja dve srcenca pa zdravje sega so pozitivni misli ke cekame pozitivni rezultati.Pozz
Devojce Fala na vnimanie.Pa se trudam da bidam dobro. Malce se smenaa rabotite na podobro.Daj boze da bide taka i ponataka.
И доктор ли ми треба? Мене ми рекоа генетски за тромбофилија да испитам па матичната ми даде упат. А што друго би можела да испитувам таму? Да барам ли доктор во секој случај?
Mnogu sreka marija@5,ti posakuvam od se srce da se ostvatis kako majka i so ova IVF da zavrsi tvojata golgota za potomstvo.
Секако од лабараторија ќе те пратат во факултетот по доктор/професор,ако имаш среќа можеби ќе затекниш и тука некого,објасни им го проблемот и тие знаат што треба да испиташ,многу се фини.
А што ако упатот е за едно а он ми препорача друго? Дали можеби знаеш дали би ме примиле во друг термин со упат кој е издаден за друг датум? Извини за мн прашања и влагодарам. Поздрав
Жени лавици , само да ве поздравам сите и тек денес собрав храброст да пишам бидејки добив резултат од нифти дека со бебе е се во ред, иначе веке сум 13+6 но верувајте се плашев да пријавам дека моето четврто ивф му благодарам на Бога е успешно , мој херој Ивановски со замрзнати ембриони и претходен скречинг, атосибан и две интралипидни , засега е се во ред молам Бога така и да остане , на сите ви посакувам две цртички и никако да не се откажувате , нашиот случај е малце комплициран со азоосперимија сме а јас со полицистични но ете бидна , имам уште долг пат до целта но малце по малце, ве гушкам сите и дај Боже оваа тема скроз да ја снема , ве гушкам сите и ниту еден ден не ја напуштив темава