Златна истиот проблрм ми го рекоа вчера дека заради килажа е све А све сум била добра ми намалија највише благо тоа никако и јадење да избегавам што повеке овошје исто така нервоза и стрес влијаее најмногу ... па да се надеваме на убаво
Мене денес ми е 6то боцкање и уште не се осмелувам сама да се боцнам, ме боцка или мм или сестра ми Штом прежеживеав јас што сум нај голема плачка, ке можеш и ти А да, тие се иглите, нема помали за жал
Mene se Mene sestrata mi velese od kako ke vleze iglata da go pustam stipnatoto i taka da apliciram i da se bockam pod agol od 90 stepeni a dali primetivte nekoja promeni na kozata? Mene liceto staklo mi se napravi i plus bev mnogu, ama mnogu mirna nekako, nesvojstveno za mene
Здраво девојки,да ве прашам ке правам инвитро преку фонд ,дали требаше да се извади упут од матичниот гинеколог???
Ај едно прашање... Дали приметивте од боцкањево или апчињава(овунорм и имприл) да ви се јаде малку повеке? Јас сум постојано гладна јадам и пак сум гладна... незнам до што е
Се боцнав Прелесно е и навистина имаш голема контрола сама. Немој да се плашиш воопшто, мене и интересно ми стана. Едвај чекам утре да дојде @lia22 Јас отидов без упат, ми го земаа само ваучерот и ми рекоа упат коа ќе одам на следниот преглед да им однесам.
Super bash mi e milo Jas bev preeska okolu 19:30h i sestrata mi dade sama da se bockam,a jas celata se tresev vika strashlivka si epten se gleda dozvoli jas,ne ne vie samo pomagajte ako neshto gresam i se bocnav nekako,no mi rece ako mi e strav ne e problem ishte kolku dena i da custvuam potreba drug da me bocka deka ne e problem da odam.Ke vidam utre kako ke bide @monka_bonbonka I jas sum strashlivka i placka i toa golema.Jas sakam sama da se bockam no zelbata i moznosta nekako ne mi se na isto nivo,barem ne zasega.Iglite i ovie koga gi gledam mi se golemi,iako realno ne e taka
Алелуја најдов истомисленик и мене ми се големи, а уште повеке се плашам за стимулациите ако треба мускулно да ги примам
Мој совет вие или некој дома да ве боцка или сами.Сега е лош период на вируси и настинки и избегнувајте амбуланти.
Devojki dali na nekoja od maticniot mlec ja boli zeludnik, mislam deka e od nego ili od medot so propolis
Јас јадам мед со матична мчеч и полен и ми се лоши однего, немам болка, но нареден пола саат ми е лошо...
Мене само не ми е пријатен за јадење (матиниот млеч со мед и полен), додека го голтнам тоа се процедури и пијам литар вода, но потоа не чувствувам ништо. Од чистиот матичен млеч не ми е ништо и добро го поднесувам. Мајка ми на пример е алергична на мед, полен кога ќе касне и се гади, ја чешаат уши, врат и има чувство како да се гуши. Од каде го зимаш ? Нормално дека треба. Сакав да и посочам на девојката дека не треба веднаш да оди кај матичната по упат или да чека заради упатот па да губи денови, туку дека може и понатаму да го однесе во текот на постапката. А можно е да се случи следниот циклус да почнува со стимулации а не тој циклус кога се јавила на преглед, така да во секој случај подобро е да оди само со упат па потоа ќе и кажат кога да го однесе упатот, а и они да си немаат проблем со фондот..
Мене во плодност ме вратија дека имав упат ама стара верзија тоа на почетокот што беше збрка со упатите баш пишав со сестрата од плодност дали може ваков ми рече да може и кога појдов др ми рече др месец ке почниме поради грешка упат.. Да не и се случи такво нешто затоа најдобро веднаш упат
Ехх исто сум и јас добро е што сум слаба имам простор за јадење али чуствувам глад се нешто ми се пика во уста