Девојки здраво, не знам дали е за тука прашањево, го поставив во фр група но не добив одговор затоа тука ви се обраќам: Некој искуство со година дена неуспешни обиди за бебе, и обраќање во Ре Медика? Да каже како помогнале со терапија, испитувања итн? (месецов имав првсжа терапија со кломифен но ништо)
Ги пијам од а до з витамините. Дали е подобро посебно да земам q10, ц, е, селен и цинк? или некоја препорака од трудните цигарчињата ги намалив или премама да земам ?? Го прашав др ми рече фемибион 1 после пункција. Ама... шознам.. ја ради фсх-то затоа.
Јас ги пиев витамините од а до з ама од како почнав со имприл и ги оставив некако многу дане ке ми дојде од витамини и зедов посебно Q10
Другарки Тие што пиевте микрогинон после колку денови ви дојде циклус.Јас успеав до 16 ден да ги пијам ама имав многуу нус појави и др ми ги прекина па сега ме интересира за колку дена да очекувам циклус
Имаше обилно крварење или онака.Мене некако ме фаќс страв треба на 3 ти ден да отидам кај докторот за кломифен да ми даде па не знам што да очекувам
Jas posle 3-4 dena max ama gi piev celosno 21 den pa pauza 7 dena I vo tekot na pauzata obicno na den 3 Ili 4 dobivav ciklus
Почекај ќе добиеш сигурно. И така од 2 - 3 ден се почнува кломифен. Така да мора прво да добиеш, а ќе добиеш за 2 - 3 дена.
Какви нус појави имаше што ти ги прекинаа? Јас ги пијам од 4ти ден, денес ми е 5то апче ама осеќам менструални болки и претпоставувам дека се од нив. Не знам дали да одам на преглед или да ги продолжам.
Се мислам, не знам што да кажам, ти си веќе во процедура, ефектот е подобар ако се пијат подолго време. Фемибионот се супер, земај си ги после пункција штом и докторот така ти рекол.
Јас имав страшни главоболки,повраќав многу,желудник ме болеше,имав неколку дена траги од крв,бев многу нервозна и на крај докторот одлучи да ми ги прекине не можев да функционирам.Ама најдобро ти е да се консултираш со докторот на твоја рака не прави ништо
Честитки, со лесно! Ај сега мажот ти да почне да те тинтра, се надевам на подобро одат работите. Нека се множат убави вести! Се погоди есенва
Кога сака господ да се средат некој работи се случуваат неочекувано,се надевам со мажето ги средивте работите.
Aaa sega dusa mu vagam hehehe. Fala vi devojki kaj site gospod da dava zdravi i pravi. Cestitki do site novi trudnici
Јесссс, Маца не ми се верува супер браво,среќно до крај мила ехх баш се израдував знаеме каков пат помина сега гали меше ете имало господ гледаш...
Господ ги реди работите, како што тој сака. Така и кај вас. Ете лошото помина, сега врти нов лист и имај си лесна бременост до крај Не мрдам од темава, почнаа многу чуда да се случуваат. Нека не прифати и нас останатите